15 March 2014

Invitație: „Fii schimbarea pentru România” (3)

GEYC vă invită să luați parte la un nou eveniment din seria „Fii schimbarea pentru România”, eveniment ce va avea loc la București (Class**** Hotel București) pe 20 martie 2014 (orele 19-21) avându-l ca protagonist pe domnul Călin Donca - speaker, antreprenor și trainer. Intrarea liberă!

Împreună, pentru o Românie de succes 

Detalii și înscriere
Mahatma Gandhi spunea „Fii schimbarea pe care vrei s-o vezi în lume”, de aceea fii inspirație pentru ceilalți și fii erou. Pentru realizarea acestui scop, Asociația E31 pentru viitor împreună cu un Ambasador al educatiei, organizează lunar câte un seminar de dezvoltare personală pentru adunarea de fonduri în acest sens.

Poți contribui și tu participând la un astfel de eveniment. Fondurile adunate în cadrul evenimentelor vor susține programele educaționale planificate pentru 2014 pentru 50 de copii din centrele de plasament: tabere, excursii, drumeții, cluburi de succes, seminarii, cursuri, unde aceștia vor fi însoțiți de traineri motivaționali și voluntari ce îi vor ajuta să aibă încredere în ei și să capete curaj să gândească în stil mare. 

Ne aflăm la a patra ediţie din seria celor 12 evenimente de acest gen care are ca şi invitat pe domnul Călin Donca, speaker, antreprenor, trainer. "Asociaţia E31 pentru viitor" activează din anul 2010, fiind înfiinţată în Cluj și are la bază filosofia conform căreia oamenii de valoare construiesc o societate de valoare, tocmai de aceea se axează foarte mult pe dezvoltarea personală a tinerilor, şi mai ales a celor din centrele de plasament.

Detalii și inscriere