EDYS24 Registrations are now open

EDYS24 Registrations are now open
Learn more and apply

Sponsor / Sponsorizează


Context


Acțiunile caritabile nu mai sunt cele care fac o organizație să devină responsabilă social. Astăzi, organizațiile preocupate de responsabilitate socială se implică activ în comunitate și stabilesc parteneriate cu organizații non profit din domeniile lor de interes. Dacă activitățile GEYC sunt relevante pentru organizația ta, ne-am bucura să discutăm mai multe despre cum am putea colabora.

Detalii de transfer


Donații prin card de debit/credit sau Paypal
Titular Asociația GEYC (office@geyc.ro)

Donații prin transfer bancar

Titular Asociația GEYC
Banca ING Bank Romania, Sucursala București
SWIFT/BIC INGBROBU
Conturi bancare
  • EUR: RO55 INGB 0000 9999 0412 3779 
  • RON: RO93 INGB 0000 9999 0412 3774 

Răspundere


Pentru a încheia un contract de sponsorizare, te invităm să ne contactezi. Toate veniturile din sponsorizare sunt înregistrate conform legii și este plăcerea noastră să îți punem la dispoziție toate documentele necesare înregistrării și deducerii sponsorizării din impozit. Conform legislației românești, firmele care înregistrează profit, pot deduce cheltuielile cu sponsorizarea până la 20% din impozitul pe profit, dar nu mai mult de 0,3% din cifra de afaceri.  În alte țări, facilități similare pot fi disponibile, te rugăm să iei legătura cu contabilul și/sau juristul firmei.

Asociația GEYC este înregistrată în Registrul entităţilor/unităţilor de cult începând cu data de 08.08.2019.

GEYC oferă actualizări periodice privind desfășurarea activităților sale ca parte a politicii organizației privind transparența. Anual, publicăm pe site un raport detaliat privind activitățile și situația financiară a organizației.

Recunoaștere


Toate contribuțiile voastre sunt apreciate în mod deosebit de către echipa noastră, iar aceste eforturi se reflectă în munca noastră. Dacă GEYC crește și activitățile noastre ajung la un număr mai ridicat de tineri, poți vedea cu ușurință că investiția ta merită. Mai mult decât atât, la cerere, cei care contribuie cu peste 500 EUR/an (sau echivalent) sunt menționați în mod public pe site-ul organizației și în raportul anual. De asemenea, sponsorii cei mai importanți sunt invitați să se alăture activităților noastre, în timp ce aceia cu contribuții majore (peste 20% din bugetul anual al organizației) sunt luați în considerare spre a fi invitați în Consiliul Director al GEYC.
Mai mult decât atât, în funcție de contribuția ta, dar și de proiectele și evenimentele disponibile, diverse pachete de promovare pot fi disponibile. Te invităm să ne contactezi pentru mai multe detalii.