02 May 2018

Annual report/ Raport anual - 2017

EN: As 2018 was an amazing year for us, we want to share with you our projects, achievements and people that made every awesome thing possible. So take a look over our annual report to find out what incredible things we have achieved in the year that has passed.

RO: Pentru că 2018 a fost un an uimitor pentru noi, vrem să împărtășim care sunt proiectele, realizările și oamenii care au făcut ca toate lucrurile minunate ce s-au întâmplat să fie posibile. Aruncați o privire peste raportul nostru anual pentru a afla ce lucruri minunate am realizat în anul care a trecut.

Our values

Our values can easily be identified in all the activities we are developing throughout every year of GEYC's existence. That's why, in 2017, during 100+ mobility projects which took place in 30+ countries on 3 continents and impacted 300+ mobility participants we continued our mission to empower young people to bring positive change in their community.

In the 6 KA2 Erasmus+ projects and with the help of 2500+ community members we are continuously striving for a better society, one that promotes human rights, democracy, employment, entrepreneurship and digital improvement. That's why, in 2017, our volunteers put 4000+ volunteering hours to achieve our goals.

Valorile noastre

Valorile noastre pot fi identificate cu ușurință în toate activitățile pe care le-am desfășurat în fiecare an pe parcursul întregii existențe GEYC. De aceea, pe parcursul a 100+ proiecte de mobilitate ce s-au desfășurat în 30+ țări de pe 3 continente și au impactat 300+ participanți la mobilități, ne-am continuat misiunea de a încuraja tinerii pentru a aduce schimbări pozitive în comunitățile lor.

În cele 6 proiecte Erasmus+ KA2 și cu ajutorul celor celor 2500+ de membri ai comunității, ne străduim constant să avem o societate mai bună, una care promovează drepturile omului, democrația, angajabilitatea, atreprenoriatul și îmbunătățirea mediului digital. De aceea, în 2017, voluntarii noștri s-au implicat în 4000+ ore de voluntariat pentru a ne ajuta să atingem aceste obiective.