01 May 2014

Apel pentru înscrieri: Workshop „Comunicare interculturală în context european” pe 9 mai 2014, Ziua Europei

Ministerul Tineretului și Sportului (MTS) prin Casa de Cultură a Studenților din București (CCSB) în parteneriat cu Asociația GEYC organizează în data de 9 mai 2014, orele 10-16 un workshop pe tema „Comunicare interculturală în context european” pentru tinerii din București pentru a celebra Ziua Europei.

Înscrieri până pe 6 mai 2014. Înscrie-te acum!

25 de tineri din București vor avea ocazia de a participa gratuit la un workshop pe tema „Comunicare interculturală în context european” găzduit de Casa de Cultură a Studenților din București pe 9 mai 2014, orele 10-16. La finalul workshopului se acordă certificate de participare.

Tematici abordate:
1) Modelul cultural european
2) Particularitățile comunicării interculturale
3) Tehnici de dezbatere
4) Exercițiu practic: Dezbatere argumentată PRO și CONTRA pe tema: „Votul tinerilor pentru Parlamentul European în 2014 poate determina o schimbare pozitivă semnificativă pentru viitorul Uniunii Europene ?

Public țintă:
25 de tinerii de 18-35 de ani din București. Studenții vor avea prioritate (precizați numărul legitimației de student în formularul de înscriere). Candidații selectați vor avea asupra lor cartea de identitate și legitimația/carnetul de student în ziua workshopului.
Candidații din afara publicului țintă vor fi respinși în mod automat.

Calendar:
- până pe 6 mai 2014, 23:59: înscrierea participanților (online);
- 7 mai 2014: 25 candidați vor primi mesajul de acceptare, iar 5 vor fi plasați în lista de rezervă. Candidații acceptați au obligația de a confirma prin reply la e-mailul de acceptare până joi, 8 mai, orele 12;
- 8 mai 2014: candidații neconfirmați vor fi înlocuiți de cei din lista de rezervă;
- 9 mai 2014: vă așteptăm la workshop;

Formator

Gabriel BREZOIU (Blog personal | CV Linkedin) este fondator și Manager General al GEYC. În calitate de Manager de proiecte (din 2007), trainer (din 2008) și blogger (din 2007), are o largă experiență teoretică și practică privind comunicarea (orală și scrisă), relațiile publice, vorbitul în public, comunicarea nonverbală și utilizarea rețelelor sociale în România și în Uniunea Europeană.

Formare profesională
  • absolvent al Departamentului de Pregătire a Personalului Didactic şi al Facultăţii de Management (Academia de Studii Economice București);
  • certificări ANC (fostul CNFPA): Management de proiect, Formator de formatori, Comunicare,  Comunicare în limba engleză, Leadership, Economie socială;
  • certificări europene: ECDL, Cambridge - Young enterprise, Business responsibility;
  • programe de specializare (2009 - prezent): Franța, Marea Britanie, Luxembourg, Belgia, Spania, Danemarca, Italia, Georgia, Grecia, Ucraina,  Bulgaria, Azerbaidjan, Polonia, Turcia;



Înscrieri până pe 6 mai 2014. Înscrie-te acum!

Observații:
- organizatorii acoperă integral cheltuielile de organizare a workshopului așa încât participarea să fie gratuită pentru participanți. Vă rugăm să nu confirmați participarea decât dacă sunteți siguri că puteți ajunge și participa pe întreaga durată a workshopului!
- locație: Casa de Cultură a Studenților București (Calea Plevnei 61);
- participarea celor care nu se află pe lista candidaților acceptați și confirmați sau care nu prezintă o carte de identitate și carnet/legitimație de student (dacă e cazul) nu va putea fi permisă;
- la finalul workshopului se acordă certificate de participare;
- intrarea în sală se va face începând cu 9:45. Vă rugăm să nu întârziați!

Contact
Pentru informații suplimentare ne puteți contacta prin e-mail (office@geyc.ro / iuliana.dobre@ccs.ro) sau pe Pagina de Facebook.

Actualizare
La finalul workshopului, participanții vor fi invitați să ia parte la evenimentul organizat de Biroul de Informare al Parlamentului European pentru Ziua Europei - 9 mai. Tinerii sunt invitați să participe în data de 9 mai, în Piața Revoluției, în rondul din fața Bibliotecii Centrale Universitare, la un eveniment public în cadrul căruia vor putea afla mai multe despre Parlamentul European, unde își vor putea exprima așteptările pe care le au de la viitoarea legislatură a Parlamentului European și de la reprezentanții lor în Parlamentul European, prin participarea la crearea unei expoziții stradale de mare anvergură. 
 Totodată, cei interesați să participe sunt așteptați cu premii surpriză, pe care le pot primi prin participarea la acțiunile desfășurate în cadrul evenimentului, în centrul căruia se va afla concursul "E timpul pentru o Europă așa cum îți dorești!". Participanții la acest concurs vor trebui să spună cum arată Europa în viziunea lor și care sunt așteptările lor. Mai mulți tineri artiști grafici vor ilustra plastic aceste idei și le vor include într-o expoziție deschisă de artă stradală.