17 August 2016

Stilul de viață sănătos ajunge în Ungaria

Tiberiu Aninoiu, reprezentant al Comunității GEYC, a avut o participare de succes la proiectul RHYTHM din luna Iulie în Petroșani. Ca urmare a cunoștințelor dobândite în cadrul acestuia, acesta s-a decis să împărtășească informațiile și cu alte persoane organizând astfel o sesiune de diseminare în Ungaria. Să vedem cum s-a desfășurat.

In perioada 5 - 15 August am participat in orasul Teglas din Ungaria, la proiectul "We are parents" alaturi de reprezentanti ai altor tari si anume Ungaria, Bulgaria, Italia. In total a fost un numar de 24 de participanti cu varste cuprinse intre 15 si 25 de ani. Scopul proiectului a fost acela de a constientiza rolul parintilor in cadrul familiei si relatia dintre parinti si copii. Am jucat rolul de parinti si am dezbatut diferentele de atitudine pe care le am parintii in diferite situatii precum si statutul de parinti tineri si cum influenteaza acest statut, modul de a trai.

Le-am prezentat participantilor la proiect, amanunte din cadrul proiectului "Rhythm" desfasurat cu cateva saptamani inainte, in orasul Petrosani, Romania. Le-am vorbit despre proiect, le-am aratat poze din cadrul proiectului alaturi de Ion Madalina care a fost de asemenea participanta in ambele proiecte. Le-am comunicat faptul ca am nevoie de semnatura lor, scopul acesteia fiind diseminarea proiectului "Rhythm" , acestia fiind foarte receptivi.



Au fost foarte incantati de Romania, doi dintre ei spunandu-mi ca urmeaza sa participe la proiecte de mobilitate in Romania si ca sunt foarte nerabdatori. In cadrul proiectului "We are parents" am avut parte de activitati sportive ca fotbal, basket, tenis de masa, fotbal de masa. In cadrul activitatilor de energizare am folosit activitati si jocuri invatate in cadrul proiectului "Rhythm".


Dacă și tu vrei să beneficiezi de aceste oportunități, te așteptăm în Comunitate GEYC. Înscrieri la geyc.ro/comunitate.