05 October 2014

Campania SMARTER: Acordarea titlurilor SMARTER Center

Pentru a celebra Ziua internațională a profesorilor - 5 octombrie, ne revine plăcerea să anunțăm rezultatele competițiilor „SMARTER Center” și „SMARTER Educator” din cadrul Campaniei SMARTER.

Campania SMARTER a reușit să transmită un mesaj clar tinerilor din România: „competențele digitale ajută la angajare” prin intermediul a numeroase evenimente ce s-au derulat în întreaga țară.

SMARTER Center - este un titlu onorific acordat unităților de educație care s-au remarcat în cadrul Campaniei SMARTER prin implicarea unui număr cât mai ridicat de tineri (13-30 ani) dintre cei care există la nivelul unității. Acordarea acestor titluri s-a realizat conform metodologiei.

Prin extensie de la metodologia campaniei am decis acordarea titlului SMARTER Educator tuturor cadrelor didactice cu rol de coordonator în unitățile distinse drept „SMARTER Center”.

Transmiterea acestor distincții alături, diplomele de merit ale profesorilor coordonatori care nu au fost nominalizați drept ”SMARTER Educator”, cât și diplomele de participare vor fi transmise până la 31 octombrie 2014.

Nr. crt.
Unitate de educație
Coordonator
1
Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi", Botoșani
Creţu Georgeta, Bobutanu Liliana, Gavril Rodica
2
Liceul de Arte „Margareta Sterian", Buzau
Iancu Mihaela (colaboratori: Tudose Veronica, Nechita Nicoleta, Lazar Elena, Mihalcea Cristina, Dibu Daniela, Rajka Simona)
3
Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu", Cluj-Napoca
Barascu Liliana
4
Colegiul Național „Gheorghe Munteanu Murgoci", Brăila
Prus Paul
5
Colegiul Economic „Transilvania", Târgu Mureș
Moldovan Ana-Maria
6
Colegiul Național „Octavian Goga", Marghita
Sarca Adriana Simona
7
Colegiul Tehnic „Mediensis",  Mediaș
Crişan Delia, Tănase Corina,
Bocioancă Ana
8
Liceul Teoretic „Al. Papiu Ilarian", Dej
Platon Cornelia
9
Liceul Tehnologic „Constantin Cantacuzino", Băicoi
Ciurea Isabela Elena
10
Colegiul Național „George Coșbuc", Năsăud
Strugar Simion

Din partea echipei GEYC, ne revine plăcerea de a vă felicita sincer atât pe dumneavoastră, cât și celelalte unități care nu sunt prezente în acest top, dar care s-au remarcat prin rezultate deosebite în timpul proiectului. Suntem onorați că, alături de dumneavoastră, demonstrăm an de an o altă față a sistemului de învățământ: mai competentă, mai adaptată nevoilor tinerilor și toate acestea în regim de inițiativă proprie și de voluntariat.

La mulți ani cu ocazia celei de-a 30-a aniversări a Zilei internaționale a profesorilor! (World Teachers' Day).

Echipa GEYC