10 August 2020

Apel deschis: 1 stagiu de voluntariat european în Spania


GEYC caută un voluntar (18-30 ani) pentru un stagiu de voluntariat european (ESC) de 10 luni în Plasencia, Spania. Proiectul vizează desfășurarea de activități cu persoane cu dizabilități. Scopul proiectului este de a promova incluziunea socială.

Organizația gazdă: Asociación Multideportiva Euexia și Centro Sociosanitario de Plasencia.

Costuri acoperite: conform regulilor Erasmus+, vor fi acoperite cheltuielile de cazare, masă, bani de buzunar, cursuri de limbă străină, transport internațional și local, mentorat, training, asigurare medicală.

Cursuri de formare disponibile:
  • pre-departure training: asigurat de către GEYC înainte de plecarea în mobilitate;
  • induction training: asigurat de organizația coordonatoare la sosirea în proiect;
  • on-arrival training: curs de formare rezidențial (toate cheltuielile acoperite) asigurat de Agenția Națională Erasmus+ din țara gazdă în primele 2 luni de la sosire;
  • mid-term training: curs de formare rezidențial (toate cheltuielile acoperite) asigurat de Agenția Națională Erasmus+ din țara gazdă la jumătatea stagiului de voluntariat;
  • întâlnirea anuală ESC: organizată de Agenția Națională din România (eveniment rezidențial cu toate cheltuielile acoperite)
Certificare: stagiul de voluntariat european este Certificat Youthpass, recunoscut la nivel european.

Termen limită: aplicațiile se vor evalua pe măsura transmiterii lor, iar apelul se închide când o persoană potrivită profilului căutat este selectată. Vom anunța pe această pagină închiderea apelului.

Înscrie-te trimițând CV la adresa ameuexia@gmail.com, nu uitați că la trimiterea aplicației să adăugați mobility@geyc.ro în CC așa încât GEYC să vă poate sprijini în formalitățile de trimitere.

Mai multe detalii: bit.ly/ES-391
.