01 March 2020

#GEYC10 CHANGEMAKERS - Concurent #19 - PLEȘA Darius

GEYC sărbătorește 10 ani de activitate în martie 2020, ocazie cu care organizăm concursul „#GEYC10 Changemakers”, prin care vom recompensa 10 tineri care s-au remarcat de-a lungul timpului. Candidaturile persoanelor pre-selectate, prezentate în câte un articol, vor fi evaluate de un juriu independent format din 5 persoane și supuse și votului publicului în perioada 01.03.2020 - 12.03.2020. Acesta este organizat în cadrul proiectului KA2 Youth Workers 2.0, întrucât Comunitatea GEYC este prima comunitate digitală de tineri din România, iar scopul acestui proiect este de a promova utilizarea instrumentelor digitale în lucrul cu tinerii.










„În fiecare proiect vreau să învăț cel putin un lucru nou, să fac networking și să îmi creez o rețea de persoane cu care să am ceva în comun. Aceste programe de mobilitate m-au ajutat să scap de frica de a vorbi in public. Fiecare proiect la care am luat parte a venit cu ceva nou, de exemplu noi metode antreprenroriale cum ar fi canva model, design thinking; îmbunătațirea modului de a vorbi în limba engleză este un lucru care se întâmplă în fiecare proiect, alături de vorbitul în public.”







„Am început să documentez proiectele la care am participat, atât prin fotografii cât și prin clipuri video. Aici puteți vedea cateva clipuri video pe care le-am facut:













„Tind să cred că schimbarea începe cu fiecare dintre noi. Eu văd o schimbare de mentalitate, o nouă perspectiva de a vedea lucrurile.”