01 March 2020

#GEYC10 CHANGEMAKERS - Concurent #17 - OLAR Aspazia

GEYC sărbătorește 10 ani de activitate în martie 2020, ocazie cu care organizăm concursul „#GEYC10 Changemakers”, prin care vom recompensa 10 tineri care s-au remarcat de-a lungul timpului. Candidaturile persoanelor pre-selectate, prezentate în câte un articol, vor fi evaluate de un juriu independent format din 5 persoane și supuse și votului publicului în perioada 01.03.2020 - 12.03.2020. Acesta este organizat în cadrul proiectului KA2 Youth Workers 2.0, întrucât Comunitatea GEYC este prima comunitate digitală de tineri din România, iar scopul acestui proiect este de a promova utilizarea instrumentelor digitale în lucrul cu tinerii.










„Deşi mediul online este unul prietenos pentru mine, consider că de la întâlnirile face-to-face se învaţă cel mai mult. Motivaţia mea: interacţiune şi cunoaştere. Programele de mobilitate reprezintă modalităti şi oportunităţi de formare continua, cel puţin domeniul nostru şcolar, acolo unde a învăţa este o sarcină fără sfârşit.”







„Eu am promovat şi diseminat informaţiile şi la postul de televiziune Bucovina TV, prin pagina mea de facebook. Drept dovadă că şi alţi colegi au participat la activităţile GEYC.”








„Schimbarea este absolut necesară pentru comunitatea în care îmi desfăşor activitatea. Mereu am încercat să fiu "actuală" pentru tinerii din şcoala şi comunitatea noastră. Chiar din 2013 am urmărit şi promovat ideile GEYC în şcoala mea. Foarte mult m-am regăsit în misiunea pe care aţi promovat-o. Dovadă stau activităţile realizate încă din noiembrie 2013.”