01 March 2020

#GEYC10 CHANGEMAKERS - Concurent #10 - IRAVA Răzvan

GEYC sărbătorește 10 ani de activitate în martie 2020, ocazie cu care organizăm concursul „#GEYC10 Changemakers”, prin care vom recompensa 10 tineri care s-au remarcat de-a lungul timpului. Candidaturile persoanelor pre-selectate, prezentate în câte un articol, vor fi evaluate de un juriu independent format din 5 persoane și supuse și votului publicului în perioada 01.03.2020 - 12.03.2020. Acesta este organizat în cadrul proiectului KA2 Youth Workers 2.0, întrucât Comunitatea GEYC este prima comunitate digitală de tineri din România, iar scopul acestui proiect este de a promova utilizarea instrumentelor digitale în lucrul cu tinerii.










„Îmi place să aflu cât mai multe informații despre subiecte diferite și totodată să cunosc oameni din diverse medii culturale. Pasiunea mea pentru proiectele de mobilitate a evoluat mai mult înspre cunoașterea oamenilor.În primul rând, sunt de părere că aceste proiecte te ajută să te dezvolți foarte mult pe partea de soft skills, această parte a devenit foarte căutată de angajatori. În al doilea rând, în funcție de job, proiectele te pot ajută și prin informațiile dobândite prin învățarea non-formală, care este mult mai eficientă și mai longevivă.”







„Încă de după primul proiect, am fost foarte mulțumit de experiență și am început să împărtășesc prietenilor mei detalii despre proiectele de mobilitate și continui să încurajez tinerii să participe. Pot spune că datorită mie, există câteva persoane care au participat și ele la proiectele de mobilitate și acest lucru le-a schimbat viața.”








„Schimbarea trebuie să vină din interiorul fiecăruia, din gândire. Ar trebui să existe mai puțin egoism, multă bunătate în oameni și un simț de răspundere mai accentuat in ceea ce privește mediul înconjurător.”