29 March 2018

Dezvoltă-ți abilitățile de lider la nivelul următor

S-a dat startul înscrierilor la programul Leaders Explore la care puteți obține burse integrale de participare și să vă dezvoltați abilitățile de lider. Termen limită înscrieri: 5 aprilie (București) / 30 martie (Iași)


Fundația LEADERS este o organizație care formează și susține oamenii cu valori și principii să devină liderii responsabili care fac România puternică la toate nivelurile. LEADERS reprezintă cea mai importantă resursă de competențe în leadership și un factor activ de schimbare în societatea românească. 

Leadership is not about being in charge. Leadership is about taking care of those in your charge.
— Simon Sinek

Universul de formare LEADERS este format din 3 etape succesive: 
  • Leaders Explore (knowing yourself), 
  • Leaders Experience (leading yourself) și 
  • Leaders Challenge (leading others). 


Împreună, alcătuiesc un sistem de educare non-formală și alternativă cu tot ceea ce nu se învață la școală. Leaders Explore este primul pas, acela în care îți descoperi valorile, potențialul, planul de viață ghidat și inspirat de traineri, speakeri, lideri despre care citești cu entuziasm și pe care ai ocazia să îi cunoști. Prin ateliere aplicate și conferințe inovative, afli din timp care sunt trendurile viitoare în materie de cross-domains și tehnologie. 

Dacă ai între 20 și 24 ani și te interesează o perspectivă 100% nouă și o bursă integrală care te formează ca lider, aplică aici

Termen limită înscrieri: 5 aprilie (București) / 30 martie (Iași)