09 February 2015

Câștigă o bursă și învață management de proiect și comunicare în cadrul SMARTER Academy

SMARTER Academy este un program intensiv (20h/modul) prin care tinerii din București pot să dobândească competențe avansate de management de proiect și de comunicare. Activitățile sunt organizate de către GEYC în parteneriat cu BRD - Groupe Société Générale.

Nou! În urma solicitărilor primite și a parteneriatului cu BRD - Groupe Société Générale am decis prelungirea înscrierilor până pe 9 martie 2015. Mult succes!


Până pe 7 martie 2015 9 martie 2015, tinerii bucureșteni se pot înscrie la 2 module de formare menite să le crească șansele de intrare pe piața muncii sau posibilitățile de a-și deschide o afacere. Managementul de proiect și comunicarea reprezintă competențe esențiale transversale indiferent de industrie.


Perioada de desfășurare: 12 februarie - 10 aprilie 2015
Project Management Academy
PR &Communication Academy
Termen de înscriere
9 martie 2015 
Selecție și confirmare participare
10 - 12 martie 2015
Cursuri 14 mar. 2015, 09:00 - 14:00
15 mar. 2015, 09:00 - 14:00
21 mar. 2015, 15:00 - 20:00
22 mar. 2015, 15:00 - 20:00
14 mar. 2015, 15:00 - 20:00
15 mar. 2015, 15:00 - 20:00
21 mar. 2015, 09:00 - 14:00
22 mar. 2015, 09:00 - 14:00
Pregătire proiect final, consultanță
23 martie - 3 aprilie 2015
Evaluare
4 aprilie 2015, orele 15:00 - 20:00


Loc de desfășurare: Hotel IBIS Gara de Nord ***, București, România

Public țintă: 30 de tineri, 18-25 ani din București (15/modul de formare)
Proiectul se adresează tinerilor cu potențial aflați în primii ani de facultate, interesați de tehnici și metode specifice managementului de proiect și comunicării, disponibili pe întreaga durată de desfășurare a activităților.
Persoanele din afara publicului țintă pot candida, însă nu sunt eligibili pentru primirea unei burse și implicit ar trebui să își acopere singuri costul de participare.


Module de formare:
  1. ”Project Management Academy” (20h);
  2. ”PR and Communication Academy” (20h),



Termen limită înscrieri: 9 martie 2015 7 martie 2015 - Înscrie-te acum!

Formator:
Gabriel BREZOIU (Blog personal | CV Linkedin) este fondator și Manager General al GEYC. În calitate de Manager de proiecte (din 2007), trainer (din 2008) și blogger (din 2007), are o largă experiență teoretică și practică privind comunicarea (orală și scrisă), relațiile publice, vorbitul în public, comunicarea nonverbală și utilizarea rețelelor sociale în România și în Uniunea Europeană.

Formare profesională
  • absolvent al Departamentului de Pregătire a Personalului Didactic şi al Facultăţii de Management (Academia de Studii Economice București), masterat în „Managementul proiectelor”;
  • certificări ANC (fostul CNFPA): Management de proiect, Formator de formatori, Comunicare,  Comunicare în limba engleză, Leadership, Economie socială;
  • certificări europene: ECDL, Cambridge - Young enterprise, Business responsibility;
  • programe de specializare (2009 - prezent): Franța, Marea Britanie, Luxembourg, Belgia, Spania, Danemarca, Italia, Georgia, Grecia, Ucraina, Bulgaria, Azerbaidjan, Polonia, Turcia;

Evaluare:
La finalizarea cursurilor, tinerii împărțiți pe echipe vor avea la dispoziție două săptămâni pentru a realiza un proiect pentru evaluarea finală. Prezentarea proiectelor se va face sub forma unui concurs ce va fi jurizat de către o comisie alcătuită din 3-5 reprezentanți a 3 organizații (vor fi invitate persoane din partea mediului ONG, mediului privat și al instituțiilor publice). Membrii comisiei vor desemna câte o echipă câștigătoare din cadrul fiecărui modul de training.
Acestea vor fi premiate și vor avea posibilitatea de a își implementa proiectul în cadrul GEYC.
La finalizarea modulelor de formare, participanți vor primi un certificat de absolvire.
Participantul cu cele mai bune rezultate va fi beneficiarul unui program de internship în cadrul BRD!

Finanțare
Costul participării la program este de 500 RON/persoană (nu se percepe TVA). Acesta include toate costurile legate de participarea la program: materiale de training, costurile de formare, costurile ce țin de logistică, pauze de cafea, pauze de masă, tipărituri etc.
Pentru a facilita participarea la curs a tinerilor cu posibilități financiare reduse, GEYC a pus la punct un sistem de burse (de 40%, 60% si 80%) și de vouchere. Bursele se vor acorda săptămânal, motiv pentru care candidații înscriși în primele două săptămâni vor avea de trei ori mai multe șanse.
Astfel:
  • beneficiarul unei burse de 40% va suporta un cost de doar 300 RON;
  • beneficiarul unei burse de 60% va suporta un cost de doar 200 RON;
  • beneficiarul unei burse de 80% va suporta un cost de doar 100 RON;
Reducerile obținute în sistem de burse/vouchere sunt cumulabile în limita a 80% din valoarea programului de formare, respectiv pentru o reducere de maximum 400 RON.
BRD - Groupe Société Générale a decis acordarea a 3 burse full (discount 100%), burse prin intermediul cărora participarea la program devine gratuită.
Plata taxelor de participare se va face doar după confirmarea participării în conformitate cu termele furnizate în mailul de acceptare. Vă rugăm să nu plătiți taxa înainte de a primi mesajul oficial de confirmare.
Bursele se vor acorda în mod egal pentru cele două module de formare, încercându-se atât premierea celor mai convingătoare aplicații, cât și considerarea posibilităților financiare reduse. 

Aplicații
IMPORTANT: În formularul de candidatură se va avea în vedere oferirea de răspunsuri la următoarele întrebări în secțiunea EXTRA questions (răspunsurile se scriu direct în secțiunea respectivă, începând cu numărul întrebării la care se răspunde). Absența acestor răspunsuri va atrage după sine respingerea automată a candidaturii.
1. Dacă ați fi în situația de a prezenta GEYC unei persoane necunoscute în 60 de secunde ce i-ați spune ? 
2. Prezintă pe scurt profilul colegului ideal pentru acest workshop și cum l-ați caracteriza pe acesta luând în considerare următoarele: atitudini, cunoștințe, aptitudini.
3. Descrie în 2 rânduri care este băutura ta preferată pe care știi cel mai bine să ți-o prepari singur/ă. Prezintă cât mai detaliat toți pașii necesari preparării băuturii respective.
4. Cod voucher (daca e cazul)
ATENȚIE: pentru a putea fi luat în considerație, codul voucherului trebuie trecut în formularul de aplicație. Daca intri în posesia unui cod după ce ai aplicat, scrie-ne imediat la adresa mara.costea@geyc.ro cu solicitarea adăugării codului la aplicația ta. După ce ai primit un mesaj din partea noastră privind statusul aplicației tale, voucherele nu vor mai fi luate în considerare.
5. Având în vedere posibilitatea obținerii unei burse și/sau deținerea unui voucher pentru participarea la program, care dintre următoarele variante corespunde posibilităților și intereselor tale? (alegerea a cel puțin două variante este indicată pentru a-ți asigura un loc în cadrul programului)
a) Sunt pregătit(ă) să îmi acopăr singur(ă) costul participării la program fără a avea nevoie de o bursă. 
b) Sunt de acord ca aplicația mea să fie luată în considerare în cazul obținerii unei reduceri de cost (burse, voucher) de 40%. Contribuția mea va fi în valoare de 300 de RON.
c) Sunt de acord ca aplicația mea să fie luată în considerare în cazul obținerii unei reduceri de cost (burse, voucher) de 60%. Contribuția mea va fi în valoare de 200 de RON.
d) Sunt de acord ca aplicația mea să fie luată în considerare în cazul obținerii unei reduceri de cost (burse, voucher) de 80%. Contribuția mea va fi în valoare de 100 de RON.
e) Sunt de acord ca aplicația mea să fie luată în considerare pentru bursele full oferite de BRD. În acest caz, costul participării mele în cadrul programului va fi asigurat integral de către BRD.

Termen limită înscrieri: 9 martie 2015

Contact: Mara COSTEA - Learning Center Responsible <mara.costea@geyc.ro>



Organizator:
Group of the European Youth for Change - GEYC este o organizație românească non-profit de tineret implicată în proiecte la nivel național și internațional, ce are drept scop capacitarea tinerilor de a schimba în bine comunitățile din care fac parte. Asociația GEYC a organizat de-a lungul timpului proiecte educaționale (programe de formare, seminarii, conferințe), proiecte interculturale (schimburi de tineri). Specializată în proiecte digitale și de creștere a angajabilității tinerilor, GEYC face parte in ”Grand Coalition for Digital Jobs” – inițiativă a Comisiei Europene. Printre evenimentele anului marca GEYC se numără și EDYS (European Digital Youth Summit).

Acest eveniment nu este finanțat prin fonduri europene, însă constituie o formă de follow-up a proiectului SMARTER implementat de GEYC cu cofinanțarea Comisiei Europene prin programul „Tineret în acțiune”.