22 November 2013

Campania SMYLE: Seminarul „JobIT” la Galați

Colegiul Economic „Virgil Madgearu” din Galați a organizat seminarul „JobIT” în cadrul Campaniei SMYLE, având ca invitat un reprezentant al firmei Windriver Systems Romania. Evenimentul și-a propus să realizeze creşterea gradului de conştientizare a competenţelor digitale.


Colegiul Economic „Virgil Madgearu”,  Galaţi
prof. Simona CĂPRIŢĂ
Evenimentul de tip seminar cu numele „JobIT” s-a desfășurat la Colegiul Economic „Virgil Madgearu” din Galați, în prezența a 21 de elevi, coordonatorul evenimentului, doamna profesor Simona Căpriţă,  și un invitat al firmei de software Windriver Systems Romania. Elevilor li s-au prezentat informații cu privire la campania S.M.Y.L.E., o parte din resursele puse la dispoziție de centrul de resurse GEYC și au fost purtate discuții despre importanța dobândirii competențelor digitale. Invitatul a prezentat avantajele unui loc de muncă în domeniul IT.
Elevii au avut deschidere fața de această campanie, au conștientizat importanța subiectului supus dezbaterii și vor disemina informațiile dobândite și altor colegi și prieteni.

Pentru mai multe informaţii şi poze, puteţi accesa site-ul doamnei profesor coordonator, respectiv pagina de facebook GEYC.