18 February 2013

Stagiu de voluntariat în proiectul PICAS

GEYC vă invită să luați parte la un stagiu de voluntariat în cadrul proiectului PICAS. Mai multe detalii în anunțul de mai jos.

Câștigă experiență! 

Fii VOLUNTAR într-un PROIECT EUROPEAN! 

Fundația Casa de Meserii a Constructorilor din București organizează, în cadrul proiectului european PICAS, al treilea târg de locuri de muncă destinat persoanelor în căutarea unui loc de muncă în sectorul de construcții. Târgul de locuri de muncă va avea loc la București, în 27 martie 2013
Studenții interesați să câștige experiență în organizarea unui târg de locuri de muncă sunt rugați să trimită cererea de înscriere însoțită de CV până la data de 26 februarie 2013, la adresa email agnes.nicolaescu@cmc.org.ro. Vor fi contactați doar studenții selectați pentru această acțiune de voluntariat. 
Voluntarii vor beneficia de training si vor primi la final o diplomă de participare si adeverință de practică. Proiectul PICAS – Puncte de Informare, Consiliere și Asistență Specializată - urmărește creșterea calității resurselor umane prin intermediul a patru centre regionale care oferă suport persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă în vederea calificării, recalificării, certificării de competențe, precum și consilierea și motivarea în vederea obținerii unui loc de muncă în sectorul de construcții. Pentru mai multe informații despre proiectul PICAS vizitați www.picas.org.ro. 

Vă așteptăm! 
Echipa PICAS