18 March 2019

Înscrieri la cursurile de formare pentru cadre didactice în proiectul Young Digital Leaders

Deschidem oficial înscrierile pentru cursurile de formare a cadrelor didactice în contextul proiectului inițiat de Google.org, Young Digital Leaders. Aici găsiți formularul de înscriere și toate detaliile legate de locații, date și metodologie. 


Google.org și Institutul pentru Dialog Strategic (ISD) extind programul Young Digital Leaders în România, Bulgaria și Grecia. Programul, care a fost implementat pentru prima dată în anul 2018 în România, Italia, și Suedia, este menit să încurajeze tinerii din medii defavorizate să fie cetățeni digitali puternici și eficienți. GEYC este unicul partener al programului în țara noastră.

Programa Young Digital Leaders își propune să dezvolte în tinerii cu vârste cuprinse între 12-15 ani abilitățile digitale necesare pentru ca ei să devină utilizatori responsabili ai internetului.

În cadrul Young Digital Leaders vor fi organizate 10 cursuri de formare pentru profesorii de gimnaziu și liceu, pentru ca aceștia să poată aplica curriculum-ul la clasă, la care locurile sunt limitate și participarea este gratuită. Cursurile durează 1 zi de lucru. În fiecare oraș cadrele didactice pot participa la curs fie în timpul săptămânii, fie în weekend, după disponibilitate.

Date și locații:
  • 5 și 6 Aprilie- Oradea
  • 5 și 6 Aprilie- Cluj
  • 12 și 13 Aprilie- București
  • 5 și 6 Mai- Constanța
  • 12 și 13 Mai- Iași
Etape:
  1. Înscriere prin completarea formularului de înscriere
  2. E-learning- parcurgerea materialelor 
  3. Participarea la unul dintre cursurile de formare
  4. Organizarea unui workshop în instituția de învățământ de origine
  5. Raportare

Documente utile:

 aici








Pentru întrebări ne puteți contacta la ydl@geyc.ro - Adelina Dragomir, Manager de Proiect.