vineri, 5 mai 2017

Concurs fotografic “EU în UE”: O nouă provocare marca Promotori pentru democrație, ediția a 3-a

Și anul acesta GEYC ia parte la o nouă ediție a Proiectului “Promotori pentru democrație europeană”, derulat de Biroul de Informare al Parlamentului European în România. Și nu oricum, ci printr-un concurs fotografic “EU în UE”. Termenul limită de înscriere: 25 mai.


Logo_transparent.png


Te-ai întrebat vreodată ce este Uniunea Europeană, ce rol are ea la nivel înalt și la nivel local, cum te raportezi tu față de ea și cum se poate păstra și integra România în cadrul Uniunii sau cum putem aduce mai aproape România de Uniune? Dacă nu, acum e ocazia perfectă să o faci. Cum? Când? Poți participa la concursul fotografic “EU în UE” trimițând până pe data de 25 mai pe adresa georgiana.nutu@geyc.ro o fotografie alături de o scurtă poveste despre cum te raportezi și ce înseamnă pentru tine identitatea culturală românească în ansamblul Uniunii Europene. 

 Pentru mai multe detalii, accesează metodologia concursului: https://goo.gl/eGxvyQ
Alătură-te celorlalți participanți pe pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/231389140678530/Nu aștepta, nici nu ezita! Fă-ți povestea auzită și premii frumoase te vor aștepta! 


 Mult succes tuturor!

comments powered by Disqus