05 May 2017

#DemosPromotori: Concurs fotografic “EU în UE” / (act. 4 iunie) Lista finaliștilor

GEYC lansează concursul fotografic „EU în UE” ca parte a proiectului „Promotori pentru democrație europeană”, derulat de Biroul de Informare al Parlamentului European în România. 

Actualizare, 4 iunie 2017: Concursul a ajuns cu pași repezi la final și iată ca avem și lista de FINALIȘTI!

Logo_transparent.png

Te-ai întrebat vreodată ce este Uniunea Europeană, ce rol are ea la nivel înalt și la nivel local, cum te raportezi tu față de ea și cum se poate păstra și integra România în cadrul Uniunii sau cum putem aduce mai aproape România de Uniune? Dacă nu, acum e ocazia perfectă să o faci. Cum? Când? Poți participa la concursul fotografic “EU în UE” trimițând până pe data de 25 mai pe adresa georgiana.nutu@geyc.ro o fotografie alături de o scurtă poveste despre cum te raportezi și ce înseamnă pentru tine identitatea culturală românească în ansamblul Uniunii Europene. 



Nu aștepta, nici nu ezita, fă-ți povestea auzită!  Mult succes!


FLASH NEWS!!!

Actualizare, 4 iunie 2017:  Așteptarea a luat sfârșit, iar fotografiile și poveștile care au impresionat și care au portrezitat într-un mod inedit tema concursului nostru sunt:

Aleasă prin votul publicului, cu 628 de aprecieri, este fotografia Olgăi Bodrug:


Iar în urma votului biroului director GEYC, următorii concurenți care se vor bucura, alături de Olga, de o mobilitate europeană în cursul acestui an sunt:

Mădălina Spiridon




Alina Moroianu




Felicitări tuturor concurenților pentru participare, pentru că prin fotografiile și poveștile lor au ilustrat o nouă fațetă a Uniunii Europene din prisma personală, pentru că au reușit să ne arate ce este identitate culturală românească în ansamblul celorlalte culturi europene. De asemenea, felicitări și câștigătorilor pentru reușită și efortul depus, alături de care voi realiza în săptămânile care urmează o serie de interviuri unde aceștia vor împărtăși cu noi din experiențele lor ca cetățeni români în UE și despre participarea lor în acest concurs. (Georgiana NUȚU - Promotor pentru democrație europeană)