14 September 2014

Apel participanți: HTML Basics & Social Media

În contextul Europe Code Week, GEYC organizează un workshop pe tema ”HTML Basics & Social Media” în cadrul activităților de vizibilitate și diseminare de rezultate ale proiectului SMARTER. Evenimentul va avea loc la București pe 15 octombrie 2014, orele 10-18 fiind găzduit de Spațiul Public European.

Termen limită: 8 octombrie 2014. Aplică acum!

Context
Evenimentul face parte din Campania SMARTER
Competențele digitale reprezintă un principal atu în vederea intrării pe piața muncii, dar și o puternică sursă de inovare, dezvoltare și creștere economică. În calitate de membru al ”Grand Coalition for Digital Jobs” (inițiativă a Comisiei Europene), GEYC se implică activ în proiecte ce duc la dobândirea de competențe digitale, cât și la conștientizarea importanței acestora. Evenimentul face parte din Campania SMARTER si din Europe Code Week.

Ce?
Un workshop pentru începători în utilizarea limbajului HTML și a platformei Blogger.
15 octombrie 2014
10:00 - 10:30: Sosirea și înregistrarea participanților
10:30 - 12:00: Introducere. Importanța competențelor digitale. Introducerea platformei Blogger.
12:00 - 12:30: Pauză de cafea
12:30 - 14:00: Elemente de bază HTML. Cum se construiește o pagină web.
14:00 - 15:00: Pauză de masă
15:00 - 16:30: Atelier de lucru: fiecare participant va crea, pe propriul laptop, o pagină web + interacțiune social media.
16:30 - 17:00: Pauză de cafea
17:00 - 18:00: Întrebări și răspunsuri. Concluzii și evaluarea evenimentului.

Unde?
La Spațiul Public European (Str. Vasile Lascăr nr. 31, sector 2, București). SPE este un spațiu de informare și de documentare al Reprezentanței Comisiei Europene și al Biroului de Informare al Parlamentului European în România. Cu siguranță nu vă veți plictisi în pauzele workshop-ului întrucât veți avea acces la materialele informative distribuite în mod gratuit de SPE.

Cine?
20 de tineri de 18-25 de ani cu competențe reduse de design pagini web / HTML. Acest eveniment este unul pentru începători și nu este destinat celor cu competențe medii/avansate. Pentru participarea la eveniment, este obligatoriu ca participanții să poată veni cu un laptop la workshop.
Participarea va fi permisă doar candidaților înscriși și confirmați. Identificarea se va face pe baza actului de identitate în ziua evenimentului. Accesul altor persoane nu va putea fi permis.

Procedura de înscriere
Termen limită: 8 octombrie 2014
Formular de aplicație
Întrebări EXTRA (obligatoriu) de introdus în secțiunea dedicată din formular: De ce dorești să iei parte la eveniment și cum crezi că acest eveniment te-ar putea ajuta în activitatea ta profesională?
Pe 9-10 octombrie se vor transmite următoarele tipuri de mesaje prin e-mail:
- de acceptare, cu indicații de confirmare într-un termen limită de 1-2 zile. Neconfirmarea în termenul anunțat indică renunțarea la participare;
- de așteptare, cu indicații de confirmare într-un termen limită de 1-2 zile. Pe măsură ce se eliberează locuri, acestea vor fi acordate în ordine celor din lista de așteptare care au confirmat că sunt interesați. Neconfirmarea în termenul anunțat indică renunțarea la participare;
- de respingere, candidaților neeligibili, cu candidatura incompletă sau neconvingătoare;
Cu 1-2 zile înainte de eveniment, toți participanții confirmați vor primi un mesaj final de notificare, acesta reprezentând confirmarea ca vă aflați pe lista de participanți.

Formator
Gabriel BREZOIU (Blog personal | CV Linkedin) este fondator și Manager General al GEYC. În calitate de Manager de proiecte (din 2007), trainer (din 2008) și blogger (din 2007), are o largă experiență teoretică și practică privind comunicarea (orală și scrisă), relațiile publice, vorbitul în public, comunicarea nonverbală și utilizarea rețelelor sociale în România și în Uniunea Europeană.

Formare profesională
  • absolvent al Departamentului de Pregătire a Personalului Didactic şi al Facultăţii de Management (Academia de Studii Economice București), masterat în „Managementul proiectelor”;
  • certificări ANC (fostul CNFPA): Management de proiect, Formator de formatori, Comunicare,  Comunicare în limba engleză, Leadership, Economie socială;
  • certificări europene: ECDL, Cambridge - Young enterprise, Business responsibility;
  • programe de specializare (2009 - prezent): Franța, Marea Britanie, Luxembourg, Belgia, Spania, Danemarca, Italia, Georgia, Grecia, Ucraina, Bulgaria, Azerbaidjan, Polonia, Turcia;

Contact:
Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la adresa de e-mail office(at)geyc.ro, subiect HTML.

Termen limită: 8 octombrie 2014. Aplică acum!

Organizator:
Group of the European Youth for Change - GEYC este o organizație românească non-profit de tineret implicată în proiecte la nivel național și internațional, ce are drept scop capacitarea tinerilor de a schimba în bine comunitățile din care fac parte. Asociația GEYC a organizat de-a lungul timpului proiecte educaționale (programe de formare, seminarii, conferințe), proiecte interculturale (schimburi de tineri). Specializată în proiecte digitale și de creștere a angajabilității tinerilor, GEYC face parte in ”Grand Coalition for Digital Jobs” – inițiativă a Comisiei Europene. Printre evenimentele anului marca GEYC se numără și EDYS (European Digital Youth Summit).

Vizibilitate și diseminare de rezultate
Acest eveniment reprezintă o inițiativă de vizibilitate și diseminare de rezultate a proiectului SMARTER (RO-43-E107-2013-R3) finanțat de Comisia Europeană prin programul „Tineret în acțiune”. Responsabilitatea privind acest material revine autorului (Asociația GEYC), Comisia Europeană neputând fi făcută responsabilă în niciun fel.