Redirecționează


Context3,5% pentru tineret, 100% pentru România!


Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit deja achitat către Bugetul de stat și sprijină dezvoltarea personală și profesională a circa 4500 de tineri, cadre didactice și lucrători de tineret din România și Republica Moldova.
This article is not in English as ”3,5%” is a tax redirection facility offered by the Romanian authorities. Similar alternatives could be available in your country. If redirecting to a foreign organisation is possible and you would like to support GEYC's activities, please contact us. Otherwise, you can consider making a donation! Thank you.

Ne bucurăm că ați decis să susțineți proiectele pentru tineret GEYC și vă mulțumim pentru timpul și considerația investite în organizația noastră. Completând formularul de mai jos, până la 3,5% din impozitul dumneavoastră pe venit va fi redirecționat către noi, iar fondurile strânse în acest mod vor fi utilizate pentru finanțarea:Termenul limită pentru depunerea formularelor în anul 2023 este 25 mai 2023. Astfel, va trebui ca formularul tău să fie transmis către noi până la data de 23 mai 2021 lăsând astfel două zile pentru prelucrarea și transmiterea acestora de către echipa noastră.

Formularul 230


Poți completa și semna formularul pe linkul de mai jos. Durează doar 2 minute:Acum că ai completat și semnat formularul, îl poți transmite prin linkul de mai jos:


Încarcă formularul

Răspundere


GEYC prelucrează datele personale cu responsibilitate și în spiritul Regulamentului European pentru protecția datelor cu caracter personal (GDPR) în conformitate cu procedura GM-09 - Protecția datelor cu caracter personal. Astfel, preluarea formularelor 230 se face strict în scopul transmiterii acestora către ANAF și nu vor fi puse la dispoziția altor terți. În cadrul echipei GEYC, au fost desemnate următoarele persoane să aibă acces la acestea:
  • Brezoiu Gabriel, Manager General, în calitate de reprezentant legal al Asociației GEYC;

Alternativ, poți transmite direct formularul către ANAF prin una dintre modalitățile de mai jos:
Depunere la Registratura ANAF de care aparții Trimitere poștală la Serviciul ANAF de care aparții Depunere electronică prin Spațiul Privat Virtual (SPV)

Dacă dorești să citești mai multe despre mecanismul de redirecționare a 3.5% din impozit prin formularul 230, iată aici ghidul ANAF.
GEYC oferă actualizări periodice privind desfășurarea activităților sale ca parte a politicii organizației privind transparența. Anual, publicăm pe site un raport detaliat privind activitățile și situația financiară a organizației.

Calculator


Calculatorul de mai jos estimează suma pe care o poți redirecționa prin completarea formularului 230.

Durata redirecționării:

Salariu net lunar

RON
Suma ce poate fi redirecționată
RON

In March 2013 we celebrated GEYC13 Anniversary