Donate / Donează


Context


O parte din succesul nostru depinde de oamenii care au încredere în misiunea și activitățile noastre și care ne sprijină prin voluntariat și donații. Aici poți găsi detaliile necesare pentru contribuția ta la doar un click distanță.

Detalii de transfer


Donații prin card de debit/credit sau Paypal
Titular Asociația GEYC (office@geyc.ro)

Donații prin transfer bancar

Titular Asociația GEYC
Banca ING Bank Romania, Sucursala București
SWIFT/BIC INGBROBU
Conturi bancare
  • EUR: RO55 INGB 0000 9999 0412 3779 
  • RON: RO93 INGB 0000 9999 0412 3774 

Răspundere


Dacă ai nevoie de o chitanță pentru donația ta, te invităm să ne contactezi. Toate donațiile primite sunt înregistrate legal și este plăcerea noastră să îți punem la dispoziție un astfel de document atunci când ai nevoie.
GEYC oferă actualizări periodice privind desfășurarea activităților sale ca parte a politicii organizației privind transparența. Anual, publicăm pe site un raport detaliat privind activitățile și situația financiară a organizației.

Recunoaștere


Toate contribuțiile voastre sunt apreciate în mod deosebit de către echipa noastră, iar aceste eforturi se reflectă în munca noastră. Dacă GEYC crește și activitățile noastre ajung la un număr mai ridicat de tineri, poți vedea cu ușurință că investiția ta merită.
Mai mult decât atât, la cerere, cei care contribuie cu peste 100 EUR/an (sau echivalent) sunt menționați în mod public pe site-ul organizației și în raportul anual. De asemenea, donatorii sunt invitați să se alăture activităților noastre, în timp ce aceia cu contribuții majore (peste 20% din bugetul anual al organizației) sunt luați în considerare spre a fi invitați în Consiliul Director al GEYC.

In March 2013 we celebrated GEYC13 Anniversary