12 June 2023

CT4Tineri - Mangalia: "Vrem să știm că avem un spațiu al nostru"


În cadrul proiectului "Constanța pentru TINEri" am desfășurat activitatea de consultare a tinerilor din Mangalia în data de 12 iunie 2023, la Grădina Culturală Callatis. La consultare au luat parte reprezentanți ai Primăriei, cadre didactice și tineri din municipiu și s-a concentrat asupra spațiilor accesibile tinerilor din oraș și cum acestea pot fi îmbunătățite.

"The dialogue between youth and the public authorities should be like a tango, each of them doing one step to take the structured dialogue and the cooperation further." (Gabriel Brezoiu, General Manager at GEYC)
✍️ Proiectul Constanța pentru TINE(ri) este finanțat de către Comisia Europeană prin programul Erasmus+, acțiunea cheie KA154/Proiecte de participare, și este desfășurat de Federația Tinerilor din Constanța, în parteneriat cu Asociația GEYC. El presupune activarea unui număr de 30 de tineri din județul Constanța să întreprindă acțiuni de advocacy prin care să crească numărul spațiilor pentru tineret din comunitățile lor.