13 September 2021

Am deschis înscrierile la hackathonul civic #euroCM - EuroChangeMakers, București, 16 octombrie 2021!

Dezbaterea privind viitorul Europei este despre fiecare dintre noi. Opinia fiecărui cetățean european contează, iar nevoile locale trebuie să fie cunoscute la nivel european.

Devino ambasador al comunității tale și inscrie-te la hackathonul civic #euroCM - EuroChangeMakers! 
DESPRE PROIECT
#euroCM este un proiect finanțat de către Comisia Europeană prin programul Europe for Citizens, care se desfășoară în 18 țări ale Uniunii Europene și își propune să impulsioneze implicarea cetățenilor în viața democratică, în particular în dezbaterea privind viitorul Europei. Hackathonul civic #euroCM va implica în România un număr de 35 participanți, care vor discuta, reflecta și propune soluții concrete pentru viitorul Europei pe cele 3 direcții cheie: social, digital și mediu, iar la nivel european, peste 300 de cetățeni vor fi incluși în evenimente de acest gen.
APLICAȚIE
Evenimentul va avea loc în limba română, pe 16 octombrie 2021, în București. Participarea este gratuită pentru persoanele selectate și va fi recunoscută printr-un certificat digital, ce va fi trimis pe email în maxim 5 zile de la eveniment.
Prânzul și pauza de cafea vor fi asigurate la locație.
APLICĂ ACUM
Termenul limită pentru înscrieri este 9 octombrie 2021, iar selecția se va face continuu, în limita locurilor disponibile. GEYC iși ia libertatea de a închide înscrierile înainte de termenul menționat, în cazul în care locurile disponibile se vor ocupa.