24 February 2021

Apel înscrieri: Get IT, atelier online gratuit pentru reprezentanții organizațiilor non-profit | TL: 11 martie

 


În parteneriat cu Asociația Techsoup, GEYC organizează o nouă ediție a Atelierelor Get IT. În cadrul acestui eveniment online gratuit, vei descoperi Programul TechSoup, vei învăța cum să soliciți un buget prin Google Ad Grants și cum să utilizezi Google Apps Script pentru a automatiza formularele și emailurile organizației pe care o reprezinți. 

Când: 18 martie 2021, 11:30-13:30
Unde: online
Pentru cine este acest eveniment: Voluntari sau angajați ai organizațiilor non-profit din România, membri ai Comunității GEYC
Numărul de locuri disponibile: 25-30


Cum participi:
Pentru a participa la acest eveniment, completează formularul de înscriere până pe data de 3 martie, răspunzând la următoarele întrebări în secțiunea EXTRA Questions:
- Ce organizație non-profit din România reprezinți?
- Care este rolul tău în cadrul organizației?


Agenda evenimentului

- Descoperă resursele de tehnologie din Programul TechSoup potrivite pentru organizația ta non-profit (90 min.)

Programul TechSoup este cea mai amplă inițiativă globală care facilitează accesul organizațiilor non-profit la produse și soluții de software, precum și la resurse de învățare privind utilizarea tehnologiei. În țară, Programul este gestionat de Asociația Techsoup și este deschis tuturor organizațiilor non-profit constituite în baza O.G. 26/2000.

În cadrul acestui atelier, vei descoperi resursele de tehnologie disponibile prin TechSoup: software, soluții de productivitate în cloud, soluții de securitate online, soluții de comunicare și de lucru de la distanță. De asemenea, vei afla cum să soliciți un buget virtual de 10.000 USD disponibil prin Google Ad Grants, pentru a promova proiectele și misiunea organizației tale prin Google Search. Nu în ultimul rând, vei afla cum să navighezi pe platforma Programului, și cum să accesezi resursele disponibile.

- Introducere in Google Apps Script (30 min.)

În cadrul acestui atelier, vei afla cum să automatizezi o trimitere de formular, cum să personalizezi un email de răspuns automat și vei putea lucra practic pornind de la un șablon care știe să facă acest lucru.