17 February 2020

Redirecționează și tu 3,5% din impozitul pe venit către GEYC!

3,5% pentru tineret, 100% pentru România!
Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit deja achitat către Bugetul de stat și sprijină dezvoltarea personală și profesională a peste 3600 de tineri, cadre didactice și lucrători de tineret din România și Republica Moldova.


This article is not in English as ”3,5%” is a tax redirection facility offered by the Romanian authorities. Similar alternatives could be available in your country. If redirecting to a foreign organisation is possible and you would like to support GEYC's activities, please contact us. Otherwise, you can consider making a donation! Thank you.

Ne bucurăm că ați decis să susțineți proiectele pentru tineret GEYC și vă mulțumim pentru timpul și considerația investite în organizația noastră. Completând formularul de mai jos, până la 3,5% din impozitul dumneavoastră pe venit va fi redirecționat către noi, iar fondurile strânse în acest mod vor fi utilizate pentru finalizarea proiectelor noastre. Puteți urmări desfășurarea acestora pe site, iar ca mulțumire pentru ajutorul și încrederea acordate vă vom ține la curent în permanență cu activitatea GEYC și modul de alocare a fondurilor colectate în cadrul raportului anual.
În perioada 2013-2019 am strâns prin campania 2% peste 12.000 RON, sumă ce a contribuit la dezvoltarea activităților organizației. Mai multe detalii puteți găsi în rapoartele anuale ale GEYC.

Facilitatea de redirecționare a 3,5%
din impozit o înlocuiește pe precedenta (2%)
Pentru a sprijini activitățile GEYC, vă invităm să descărcați și să completați formularul de mai jos (acesta este deja precompletat cu datele organizației):
  • Formularul 230 pentru venituri din salarii (descărcare)

Ce trebuie completat?
  • Secțiunea I: Date de identificare a contribuabilului (acestea trebuie să coincidă cu cele din actul de identitate);
  • Semnătură contribuabil (în partea de jos a formularului)
Formularul 230 pentru venituri din salarii - Formularul se va depune fie la organul fiscal în a cărui rază teritorială contribuabilul are adresa (unde își are domiciliul, potrivit legii sau adresa unde locuiește efectiv, în cazul în care aceasta este diferită de domiciliu, pentru persoanele fizice care au domiciliul fiscal în România), fie se depune în format hârtie, direct la registratura organului fiscal sau la oficiul poștal, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire. Data depunerii formularului este data înregistrării acestuia la organul fiscal sau data depunerii la poștă, după caz.

Data limită de depunere pentru ambele formulare este 25 mai 2020 (pentru anul fiscal 2019).

Vă mulțumim pentru sprijinul acordat! 
Pentru parteneriate si sponsorizări ne puteti contacta la adresa office@geyc.ro