09 March 2019

9 - 17 martie 2019: Redeschidem Comunitatea GEYC timp de 9 zile

Redeschidem Comunitatea GEYC

Sărbătorim împreună aniversarea a 9 ani de la crearea Comunității GEYC prin redeschiderea Comunității timp de 9 zile!

Înscrie-te în perioada 9 - 17 martie 2019 la geyc.ro/comunitate, iar dacă aplicația ta este acceptată, în maximum 2 săptămâni vei face parte din cea mai mare și activă comunitate online de tineri, cadre didactice și lucrători de tineret vorbitori de limba română.

În acest moment, Comunitatea GEYC este poate cea mai mare comunitate online de tineri, profesori și lucrători de tineret vorbitori de limba română cu peste 2900 membri. 

În fiecare an, membrii comunității beneficiază de peste 1000 de oportunități de dezvoltare personală și profesională: schimburi de experiență, stagii de voluntariat (național sau european), cursuri de formare (la nivel local, național și european), oportunități de reprezentare a Comunității la evenimente locale, naționale și internaționale, programe de fellowship, concursuri, festivaluri, stagii de practică, locuri de muncă, campanii de informare etc.

Statutul de membru în Comunitatea GEYC este gratuit și 80% dintre oportunități nu presupun o contribuție materială / financiară din partea participantului. Când aceasta există, de cele mai multe ori nu depășește 10-20% din costurile implicate (la proiectele cu finanțare europeană).

Abia așteptăm să faci parte din comunitatea noastră! Înscrie-te la geyc.ro/comunitate până pe 17 martie 2019.