13 June 2018

#GEYC8- Meet the team, Alexandra-Florentina Peca, Mobility Center Responsible

#GEYC8 - Meet the team” este oportunitatea perfectă atât pentru membrii Comunității GEYC, cât și pentru partenerii noștri, să cunoască mai multe detalii despre #GEYCuleții care fac parte din echipa internă. Inițiativa nu vine întâmplător în această perioadă, în 2018 fiind aniversarea de 8 ani a GEYC.


Dacă ați plecat în cel puțin un proiect alături de GEYC în ultimele luni, sigur v-ați intrebat cine e în spatele e-mail-urilor faine și pline de informații pe care le primiți. Sau poate ați văzut vreun call activ pe pagina noastră și ați vrut să știți cine publică fotografiile ca din povești sau textele atât de atrăgătoare. Ei bine, astăzi ne aflăm aici pentru a dezlega acest mister.

Alexandra se ocupă de centrul de mobilități din GEYC.  Comunică toate elementele informative despre viitoarele aventuri ale GEYCuleților, ține legătura cu partenerii, se asigură că oportunitățile extraordinare pe care le avem sunt vizibile tuturor, atât în comunitatea GEYC cât și pe pagina noastră de Facebook și selectează cei mai potriviți participanți pentru ne a reprezenta în mobilități.

Proaspătă absolventă a Facultății de Istorie, Alexandra e pasionată de  procese decizionale, politicăm marketing digital și istorie. Iubește călătoriile, filmele cu super eroi, pisicile (foarte foarte mult) și orice lucru care poate contribui cu succes la dezvoltarea ei personală.

Când are puțin timp liber de la centrul de mobilități, este manager de proiect pentru Youth Work Studies, inițiativă care își propune să ajute la îmbunătățirea recunoașterii profesiei de lucrător de tineret și a metodelor non-formale de educație.

Cum cel mai bine o puteți cunoaște pe Alexandra din propria-i descriere, să o urmărim:



Ești curios cine mai face parte din echipa noastră? Intră aici și cunoaște-ne. Urmărește-ne site-ul și pagina de facebook pentru următoarele interviuri sau vezi aici interviurile trecute.