04 April 2017

Comunitatea GEYC se apropie de un maxim istoric. Te mai poți înscrie până pe 2 mai 2017.

Din 2010, GEYC sprijină tinerii să dobândească aptitudinile și cunoștințele necesare prin multiple activități de învățare, cu scopul realizării unor schimbări pozitive în comunitate. Ne apropiem de pragul istoric de 2500 de membri și înscrierile vor continua până pe 2 mai - Ziua Națională a Tineretului! Înscrie-te acum!


Despre Comunitatea GEYC
Comunitatea GEYC reprezintă platforma online unde sunt postate oportunitățile GEYC și ale partenerilor cât și alte oportunități de interes pentru tineri. Aici putem găsi oportunități de mobilitate europeană (cursuri de formare, schimburi de tineri și proiecte de voluntariat european), programe de internship, evenimente, proiecte de voluntariat, ateliere nonformale, cursuri de formare - activități desfășurate atât la nivel național, cât și internațional.
Participarea ca membru al Comunității GEYC este gratuită, astfel încât cât mai mulți tineri să poată lua parte la proiecte care îi sprijină în procesul de învățare. Astăzi, Comunitatea GEYC numără 2200+ de membri ce beneficiază de circa 1000 oportunități în fiecare an.
În Comunitate se pot înscrie tinerii români și din Republica Moldova de 14-35 de ani, lucrătorii de tineret și cadrele didactice.

GEYC a hotărât ca pe 2 mai 2017 - Ziua Națională a Tineretului, să fie închise pe o perioadă nedeterminată înscrierile în Comunitatea GEYC, pentru a consolida comunitatea deja formată și pentru ca fiecare membru să poată lua parte la cel puțin o oportunitate GEYC pe parcursul unui an.  



Numărul beneficiarilor, dar și a oportunităților GEYC este în continuă creștere, dar se pare ca ritmul de creștere al Comunității GEYC este mult mai mare în comparație cu noile oportunitățile care apar. În anul 2016, peste 300 de tineri au ales să participe la proiecte de mobilitate europeană și peste 4000 care au luat parte la experiențele de învățare non-formală, socio-culturale sau profesionale oferite de către Comunitatea GEYC.


„Fără îndoială, Comunitatea GEYC este cea mai valoroasă resursă a organizației care pune totul în mișcare. Membrii Comunității sunt voluntarii noștri, beneficiarii programelor noastre și poate cel mai important - ambasadorii noștrii în exterior” (Gabriel Brezoiu, Manager general GEYC)

Cele mai interesante programe GEYC din anul 2016:


Nu uita:
pentru a face parte din Comunitatea GEYC trebuie să completezi formularul de înscriere și să te alături grupului de Facebook.