05 August 2015

GEYC – Implică-te în lumea IT-ului !


În perioada 14-16 septembrie, colega noastră, Maria Cristiana Lucaci va reprezenta GEYC în cadrul evenimentului "Symposium on Youth Participation in a Digitalised World”, organizat în urma parteneriatului încheiat între Comisia Europeană și Consiliul Europei.


Simpozionul va avea loc în frumoasa capitală europeană a Ungariei, Budapesta, reunind peste 100 de participanți în incinta Centrului European de Tineret. Proiectul urmărește, ca prin networking, să dezvolte și să intensifice procesul de implicare a tinerilor în problemele existente în comunitate, la nivel politic, economic, educațional și în sfera comunicării.

Programul conferinței este structurat în jurul perspectivelor tinerilor cu privire la domeniul IT, a oportunităților și a riscurilor ce nu trebuie desconsiderate, dorindu-se să se atingă, de asemenea, ca puncte de discuție, idei de proiecte ce vor putea fi implementate, în sfere precum: comunicare, educație, economie, implicare politică.

Suntem mai mult decât nerăbdători să vă împărtășim ultimele noutăți din domeniul IT și să le implementăm în proiectele viitoare GEYC, iar, cu ajutorul Cristianei, studentă la Cibernetică, să îmbunătățim percepția altor popoare în privința României, țară în care IT-ul, ca industrie, cunoaște o creștere foarte rapidă.

Acest eveniment de amploare va fi transmis, de asemenea și în mediul online, pentru a permite participarea și altor persoane interesate. Mai multe detalii veți afla urmărind pagina noastră! J