14 June 2014

Eveniment Social Link ”Roadmap for sustainable projects - Cum construim proiecte pe termen lung, de la idee la implementare”

GEYC are plăcerea de a vă invita la evenimentul marca Social Link, ce va avea loc miercuri, 18 iunie 2014, în cadrul Connect Hub. Nu rata această ocazie și fii alături de noi și Social Link, comunitatea oamenilor responsabili social din România, pentru a discuta despre identificarea și folosirea corectă a celor mai importante elemente ale proiectelor pe termen lung. Evenimentul va avea loc începând cu ora 19:00, iar speaker-ul invitat este Cristina Horia, director executiv al Fundației Sensiblu.

Social Link susține dezvoltarea tinerilor și îi sprijină în drumul lor spre un viitor mai bun. Ca dovadă, comunitatea oamenilor responsabili social din România oferă celor care fac parte din Comunitatea GEYC 50% reducere la cumpărarea biletului de intrare a acestui eveniment, cât și a evenimentelor ulterioare.
Locurile sunt limitate. Deci, dacă te hotărăști să fii alături de noi, bine ar fi să te grăbești să-ți cumperi biletul, căci alții deja ți-au luat-o înainte!


De ce să participi la acest eveniment? În primul rând, în cadrul evenimentului vei primi informații despre cum să aleagi ideea unui proiect, cum să creezi strategia proiectului de la alegerea partenerilor până la măsurarea impactului sau care sunt vectorii care pot să mențină proiectul durabil în timp. În al doilea rând, toate informațiile vor fi pliate pe un studiu de caz real și ca de fiecare dată, vei avea oportunitatea de a-ți promova propriul proiect de responsabilitate socială și de a face networking. Nu în ultimul rând vei putea beneficia de sfaturile invitatului nostru, Cristina Horia.


Te așteptăm cu drag!
Mai multe informații despre programul evenimentului și despre modalitățile de acces găsești aici. Pentru înscrieri ne poți trimite un e-mail la adresa diana.serban@sragency.ro.