In March 2013 we celebrate GEYC13 Anniversary

15 February 2014

Campanie: „Fii schimbarea pentru România" (2)

GEYC vă invită să luați parte la evenimentul caritabil „Fii schimbarea pentru România” ce va avea loc la Double Tree by Hilton, în București pe 27 februarie 2014, orele 18-22 (intrarea 50 lei).

Împreună, pentru o Românie de succes 


Înscrie-te acum!
Mahatma Gandhi spunea ”Fii schimbarea pe care vrei s-o vezi în lume”, de aceea fii inspirație pentru ceilalți și fii erou. Pentru realizarea acestui scop, Asociația E31 pentru viitor împreună cu un Ambasador al educatiei, organizează lunar câte un seminar de dezvoltare personală pentru adunarea de fonduri in acest sens. Poți contribui și tu participând la un astfel de eveniment. Fondurile adunate în cadrul evenimentelor vor susține programele educaționale planificate pentru 2014 pentru 50 de copii din centrele de plasament: tabere, excursii, drumeții, cluburi de succes, seminarii, cursuri, unde aceștia vor fi însoțiți de traineri motivaționali și voluntari ce îi vor ajuta să aibă încredere în ei și să capete curaj să gândească în stil mare. 

Ne aflăm la a doua ediţie din seria celor 12 evenimente de acest gen care are ca şi invitaţi special pe doamna Mihaela Tatu, personalitate publică şi domnul Călin Donca, speaker, antreprenor, trainer. Pe lângă acest obiectiv Asociatia E31 pentru viitor dă startul celei cea mai mari campanii sociale la nivel național în care orice persoană fizică, juridică, ONG poate reda intr-un filmuleț de 3 minute, ce fac ei pentru ca România să fie mai frumoasă, mai inspirată, mai bună. Primele 10 cele mai vizionate videoclipuri vor câștiga câte un premiu în valoare de 1000 euro. Câștigătorii vor fi anunțați în data de 24 decembrie 2014 într-un eveniment televizat. Campania își propune să arate latura frumoasă a României. 

"Asociaţia E31 pentru viitor" activează din anul 2010, fiind înfiinţată în Cluj și are la bază filosofia conform căreia oamenii de valoare construiesc o societate de valoare, tocmai de aceea se axează foarte mult pe dezvoltarea personală a tinerilor, şi mai ales a celor din centrele de plasament. 

Project Manager: Natalia Postolache 
Tel: 0751 049 109 
www.fundatiae31.ro 

Nr. de inregistrare fiscala (CIF): 27610140 
Nr. de inregistrare la registrul asociatiilor si fundatiilor: 21764/197/2010
https://www.facebook.com/AsociatiaE31pentruviitor