13 December 2013

Campania SMYLE: Seminar „Importanța competențelor digitale pentru angajabilitate” la Bucureşti

La Colegiul Tehnic „Mircea cel Bătrân” din București a avut loc seminarul de conştientizare a importanţei competenţelor digitale, cu titlul „Importanța competențelor digitale pentru angajabilitate”, din cadrul campaniei SMYLE.

Colegiul Tehnic „Mircea cel Bătrân”, București
prof. coordonator Mihaela PĂTRĂŞCOIU
La Colegiul Tehnic „Mircea cel Bătrân” din București, evenimentul a început prin formarea unui grup de elevi. care au primit toate informațiile necesare referitoare la obiectivele campaniei SMYLE, pe care le-au promovat, utilizând afișele și pancartele acesteia. Evenimentul a fost coordonat de doamna profesor Mihaela Pătrăşcoiu.
Elevii școlii au fost invitați să participe la seminarul cu tema „Importanța competențelor digitale pentru angajabilitate”. Materialele realizate în Power Point și filmele video au avut scopul de conştientizare a importanţei competenţelor digitale în procesul de inserţie socială şi angajarea pe piaţa muncii. S-au evidenţiat: rolul interviului on-line, a selectării ofertelor de muncă folosind reţelele de socializare, precum și implicarea Comisiei Europene în sprijinul tinerilor. Seminarul s-a încheiat cu dezbateri și întrebări referitoare la importanţa unei pregătiri în domeniul informatic şi legătura acestei pregătiri cu angajarea.

Pentru mai multe poze, accesaţi pagina de facebook GEYC.