17 December 2013

Campanie SMYLE: seminar și campanie „Cum să ai o carieră, nu un job"

GEYC și CODCOR.ro pentru SMYLE! o colaborare de succes pentru creșterea vizibilității importanței competențelor digitale în rândul tinerilor. 

Încă de când suntem mici ne dorim să avem job-ul perfect atunci când „vom fi mari"; după ce mai creştem puţin, realizăm că acest lucru se numeşte „carieră". Indiferent de domeniul în care activăm sau în care ne dorim să activăm, vrem să avansam şi să avem o carieră, să fim într-o continuă ascensiune.

Cum putem face asta? 
Nu există o reţetă standard; pentru fiecare dintre noi există o metodă unică şi specială; câteva elemente sunt însă comune: muncă, dăruinţă, voinţă şi persuasivitate.
Pentru a susţine această idee, am invitat persoane din domenii diferite, care şi-au realizat o carieră în domeniul dorit: 

Robert Lazăr - Comunicare
Paul Ardeleanu - Public speaking
Alexandra Roata - Soft development
https://www.facebook.com/Softlead
Anneline Tomescu - Cookies
https://www.facebook.com/LesPetitsDesserts
Andreea Retinschi - Fotografie
Andreea Retinschi Photography 
Turcu Alex - Muzica


Coordonator campanie:
GEYC http://www.geyc.ro/
Coordonator eveniment:
Cod Romania http://codcor.ro
Parteneri Media:
Appello Brands http://appello.ro/

„Sperăm că v-a plăcut, că v-aţi simţit bine şi totodată, că acum aveţi o altă viziune asupra ceea ce înseamnă o carieră sau asupra drumului vostru pe mai departe. '' - Roxana Leocovici

„Este nevoie de oameni ce pot visa lucruri care nu există - spunea John F. Kennedy. 
Altfel spus, noi, echipa codCOR.ro dorim să: Angajam oameni care ştiu să viseze lucruri care nu există. Tu ştii să visezi?'' Dragoş Păsculescu

De la început şi până la finalul evenimentului, atmosfera a fost prietenoasă şi confortabilă, cu voie bună, informaţii concrete şi răspunsuri pe măsură. Participanţii au fost foarte interesaţi de ceea ce spuneau invitaţii, deoarece au fost foarte multe întrebări şi comentarii interesante. S-au explicat câteva cazuri şi s-au oferit exemple reale din viaţa de zi cu zi. Am primit încurajări şi dorinţa de a repeta acest eveniment.
Mulţumim Asociaţiei Geyc pentru oportunitatea şi iniţiativa campaniei S.M.Y.L.E, în care noi, echipa CODCOR.ro, am fost suntem onoraţi că am avut ocazia să promovăm şi să organizăm un asemenea eveniment.
Sperăm şi ne-am bucura să mai colaborăm şi pe viitor.

Pentru mai multe fotografii ale evenimenelor, puteți accesa pagina Facebook GEYC.