21 November 2013

Campania SMYLE: Seminarul „Importanţa competenţelor digitale în viaţa noastră” la Rădăuţi

Colegiul Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi” din Rădăuţi a organizat seminarul „Importanţa competenţelor digitale în viaţa noastră” în cadrul Campaniei SMYLE, eveniment ce a avut un impact pozitiv la nivelul comunităţii locale.

Colegiul Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi”, Rădăuţi
prof. Antoneta LAZARESCU
Seminarul „Importanţa competenţelor digitale în viaţa noastră” organizat în cadrul campaniei SMYLE coordonată de asociaţia GEYC s-a desfăşurat în unul din laboratoarele de informatică de la Colegiul Naţional "Eudoxiu Hurmuzachi" din Rădăuţi. La eveniment au participat elevi din clasele a X-a, a XI-a şi a XII-a din cadrul colegiului, atât de la profilul matematică-informatică, cât şi de la celelalte profile existente în cadrul colegiului. Din partea conducerii colegiului au participat doamnele directoare, în total fiind cinci cadre didactice. Au fost prezentate materiale preluate din centrul de resurse GEYC Resources Center, precum şi materiale realizate de elevi şi de către coordonatorul evenimentului prof. Antoneta Lazarescu. Pe baza fiecărui material prezentat, moderatorii au purtat discuţii libere cu cei prezenţi. 
Evenimentul a avut un impact pozitiv mai ales pentru elevii din clasele terminale, aceştia având oportunitatea de a descoperi informaţii legate de ceea ce vor face în continuare.

Pentru mai multe poze, puteţi accesa pagina de facebook GEYC.