12 August 2013

GEYC sprijină „Strategia Naţională pentru Tineret 2014 – 2020”

Îți pasă ce se întâmplă cu tinerii din România?


Ministerul Tineretului Si Sportului a lansat în dezbatere publică, astăzi, 12 august, cu ocazia Zilei Internaţionale a Tineretului, „Strategia Naţională pentru Tineret 2014 – 2020”.


Elaborarea Strategiei a fost realizată în concordanţă cu Hotărârea de Guvern nr. 870/2006 care reglementează sistemul guvernamental de formulare a politicilor publice. Această Strategie este documentul programatic la nivelul cel mai înalt care îşi propune să identifice şi să prioritizeze direcţiile de acţiune, astfel încât să poată fi constatate evoluţii pozitive în domenii precum: munca şi antreprenoriat, cultură şi educaţie non-formală, sănătate, sport şi recreere, participare şi voluntariat.


GEYC se va implica activ in îmbunătățirea acestei strategii prin transmiterea unor recomandări oficialilor MTS. Dacă vrei să te implici și tu, transmite-ne recomandarile tale la adresa office@geyc.ro până pe 20 august 2013, subiect „Strategia Nationala de Tineret”, alături de numele, localitatea și datele tale de contact, iar daca punctul tau de vedere este unul viabil vom include propunerea ta în scrisoarea oficială și vei apărea în lista de contribuitori (valabil atât dacă reprezinți o persoană juridică sau nu).

Dezbatere publică