25 March 2015

Apel participanți: Adu Europa mai aproape de tine - European Mobility, 4 aprilie 2015, București

Pe 4 aprilie 2015, GEYC te provoacă să iei parte la cea de-a 4-a ediție a evenimentului European Mobility. Activitatea îți va prezenta cum poți lua parte la oportunitățile aduse de programul Erasmus+, să călătorești, să înveți și să te descoperi în cadrul Uniunii Europene.


Înscrieri până pe 30 martie 2015. Înscrie-te acum!
După 3 ediții de succes la Brașov, București și Botoșani, evenimentul European Mobility revine cu cea de-a patra ediție în București în cadrul proiectului european PRISMA organizat de GEYC cu sprijinul financiar al Comisiei Europene.

Grup țintă:

  • 30 de tineri de 18-25 de ani din București;
  • membrii Comunității GEYC vor avea prioritate (circa 15 locuri);

Agenda:
Moderator: Gabriel BREZOIU, General Manager GEYC

  • 09:30 - 10:00: Sosirea și înregistrarea participanților;
  • 10:00 - 11:45: Să ne cunoaștem. Prezentarea programului Erasmus+ și a modalităților concrete de a lua parte într-un proiect de mobilitate externă (înscrieri, format, costuri, certificare competențe, educație nonformală, riscuri, relevanță pentru parcursul profesional etc.):
  • 11:45 - 12:15: Pauză de cafea & networking;
  • 12:15 - 14:00: Cu caravana prin Europa: participanții la proiectele GEYC vă vor împărtăși experiențele lor (fotografii, video, prezentări etc.);  


Înscrieri:
Înscrierile sunt deschise până pe 30 martie 2015 și se realizează online prin intermediul acestui formular.

Extra questions
În secțiunea Extra questions, se va răspunde la întrebarea: „De ce vrei să iei parte la eveniment?”.

Formularul se poate completa în limba română sau în limba engleză. Evenimentul se desfășoară în limba română, însă în cazul în care vor exista participanți străini, limba folosită va fi limba engleză cu traducere (dacă este cazul).
Participarea este gratuită doar pentru participanții înscriși și confirmați. După finalizarea înscrierilor, participanții vor primi mesaje de acceptare care trebuie confirmate în 24h. O practică frecventă a evenimentelor fără taxă de participare este ca participanții să confirme participarea și ulterior să nu se mai prezinte la eveniment. În acest sens, GEYC a decis că participanții care se înscriu, sunt acceptați, confirmă participarea și ulterior nu se prezintă la eveniment vor achita o suprataxă de 100 RON, prin transfer bancar în termen de 3 zile lucrătoare.

Workshop-ul ”European Mobility” reprezintă o activitate de diseminare de rezultate a proiectului european PRISMA (#PrismaEU). Această comunicare reprezintă viziunea autorului, iar Comisia Europeană nu poate fi făcută responsabilă.