Eurodesk


Context


GEYC supports Eurodesk activities - a European youth information network created in 1990. As a support organisation to Erasmus+, Eurodesk makes information on learning mobility comprehensive and accessible to young people and to those working with them.

With a network of 38 Eurodesk Centres connected to over 1600 local information providers in 36 European countries, Eurodesk raises awareness on European opportunities and encourages young people to become active citizens.

Eurodesk federates over 1600 local youth information providers, so-called “multipliers and ambassadors” that are regional or local organisations working with young people, delivering youth information and advising young people on mobility opportunities.

To ensure the quality of services in all 36 countries, Eurodesk offers its members quality training and support, and access to youth information services and tools.

GEYC sprijină activitatea Eurodesk - rețea europeană de informare a tinerilor creată în 1990. Ca organizație de sprijin pentru Erasmus+, Eurodesk face informațiile despre mobilitățile de învățăre cuprinzătoare și accesibile tinerilor și celor care lucrează cu ei.

Cu o rețea de 38 de centre Eurodesk conectate la peste 1600 de furnizori locali de informații din 36 de țări europene, Eurodesk sensibilizează cu privire la oportunitățile europene și încurajează tinerii să devină cetățeni activi.

Cu peste 1600 de furnizori locali de informații pentru tineri, așa-numiții „multiplicatori și ambasadori” (organizații regionale sau locale care lucrează cu tineri), Eurodesk furnizează informații pentru tineri și îi consiliază pe tineri cu privire la oportunitățile de mobilitate.

Pentru a asigura calitatea serviciilor din toate cele 36 de țări, Eurodesk oferă membrilor săi instruire, sprijin de calitate și acces la servicii și instrumente de informare pentru tineri.

Multiplicatori


Ne bucurăm că activitatea Eurodesk este susținută de trei multiplicatori din Comunitatea GEYC:

Anamaria LĂZĂRUC

Email me Follow me on Instagram Follow me on on Facebook Follow me on LinkedIn

De aproximativ 6 ani, sunt voluntar și investesc timp și energie în comunitățile din care fac parte. Îmi doresc să ofer o mână de ajutor și un gând bun tuturor celor care au nevoie! De curând am devenit membru al rețelei Eurodesk, ceea ce îmi pune pe umeri cea mai frumoasă responsabilitate de până acum: să ajut tinerii să descopere mobilitățile și evenimentele organizate prin EURODESK, Erasmus+, Corpul European de Solidaritate, GEYC și multe alte instituții care au ca target principal tinerii și dezvoltarea lor! Unde ne putem întâlni? Online: oriunde! Fizic? În zonele Cluj, Suceava, Botoșani și vecinii lor. Te invit să urmărești paginile mele pentru a fi la curent cu atelierele gratuite pe care ți le pregătesc!

Elena Camelia MEREUȚĂ

Email me Follow me on on Facebook Follow me on LinkedIn

Profesor de informatică la Colegiul Național Al I Cuza din Focșani. Sunt încântată că din postura de multiplicator Eurodesk pot ajuta tinerii să obțină informațiile necesare dezvoltării lor personale și profesionale prin evenimentele pe care le voi organiza. Dacă îți dorești să afli cum programele Erasmus+ și Corpul European de Solidaritate te pot ajuta în viitor urmărește paginile mele.

Georgiana MOLDOVEANU

Email me Follow me on on Facebook Follow me on Instagram Follow me on LinkedIn

Profesor de engleză, voluntar GEYC, #GEYC10 CHANGEMAKER, GEYCuleț facilitator de învățare, acum și multiplicator Eurodesk sunt foarte onorată să pot organiza evenimente de informare despre programele Erasmus+, Corpul European de Solidaritate și rețeaua Eurodesk în județul Prahova în mod oficial.

Campanii


European Youth Week

Obiectivele principale ale evenimentelor desfășurate în Săptămâna Europeană a Tineretului (24-30 mai) sunt: încurajarea participării tinerilor prin implicarea, conectarea și împuternicirea lor, cât și promovarea noii generații de programe europene de tineret: Erasmus+ și Corpul european de solidaritate.

Time to Move

Cel mai important eveniment care ne bate în curand la ușă este TIME TO MOVE WEEK 2021. Fiecare dintre noi va organiza și facilita activități pentru tineri în luna octombrie. Înscrie-te în activitățile propuse la nivel european. În curând vom apărea și noi pe acea hartă interactivă, ca punct de reper și contact.