15 February 2018

#GEYC8 - Meet the team - Adelina Dragomir, Project Responsible

„#GEYC8 - Meet the team” este oportunitatea perfectă atât pentru membrii Comunității GEYC, cât și pentru partenerii noștri să cunoască mai multe detalii despre #GEYCuleții care fac parte din echipa internă. Inițiativa nu vine întâmplător în această perioadă, în luna martie fiind aniversarea de 8 ani a GEYC. 


Începem seria interviurilor cu „mezina” grupului, Adelina. Adelina Dragomir s-a alăturat de curând echipei interne GEYC, deși tangețele sale cu asociația datează încă de acum doi ani. Lider în formare în cadrul programului #EFYL,  Adelina este o persoană veselă, entuziastă și extrem de curioasă. Cu o experiență bogată în spate, Adelina își propune să realizeze lucruri frumoase alături de echipa GEYC. Află mai multe despre Adelina în videoclipul următor:


#GEYCuleț ar vrea să știe cine ești și care este rolul tău în GEYC?
Bună, eu sunt Adelina. Sunt în GEYC de 2 ani deja, în Comunitate, însă în echipa internă mă implic încă de la începutul anului.
Rolul meu în echipa internă GEYC este Project Responsible, practic eu am început să scriu proiectele drăguțe și minunate în care plecați voi: Youth Exchange-uri și alte chestii faine pe care le faceți.

Care a fost motivul pentru care te-ai alăturat echipei interne a GEYC?
M-am alăturat echipei interne GEYC la recomandarea lui Gabi, practic am decis să fiu parte din această minunată și faină echipă pentru că vreau să ajut câți mai mulți #GEYCuleți să plece în cât mai multe proiecte faine, să mă asigur că activitătile pe care o să le fac o să fie foarte interesante și de ce nu, să aflu de oportunități noi în care mă pot dezvolta mai departe.

Care este cea mai placută amintire legată de GEYC?
Cum amintirile recente sunt cele mai plăcute, o să rememorez ultimul proiect în care am fost alături de o echipă minunată din 4 #GEYCuleți. Proiectul a fost „United Places of Europe”, în Londra. E cea mai faină amintire din ultimul timp pentru că echipa a fost foarte receptivă, foarte inteligentă și am fost ca o familie. Cred că asta a contat cel mai mult și asta a făcut experiența una de neuitat!

#GEYCuleț crede că sintagma „setea de cunoaștere” îl definește cel mai bine. Pe tine ce te definește?
La mine e „setea de cunoaștere de lume”.

#GEYCuleț este tare curios să afle unde vezi GEYC peste 5 ani?
GEYC peste 5 ani probabil o să fie în toată lumea, nu numai în România, pentru că din ce în ce mai mulți #GEYCuleți pleacă peste hotare, dar nu ne uită, așa că probabil o să fim o organizație internațională, nu numai Românească.