30 April 2017

Căutăm participanți români pentru un schimb de bune practici de inițiative cu puternic impact local în Ommen, Olanda // Termen limită: 1 mai 2017

GEYC și Center for Intercultural Exchange (Suedia) selectează participanți români pentru un schimb de bune practici în domeniul inițiativelor cu puternic impact local. Evenimentul "EUvolve" va avea loc în Ommen, Olanda, între 3 și 11 iulie 2017 și se desfășoară sub egida programului Erasmus+. Termen limită de înscrieri: 1 mai 2017

Grup țintă:
Seminarul este destinat lucrătorilor de tineret (peste 18 ani), iar acest apel vizează doar pe cei care își au reședința în România și sunt membri în Comunitatea GEYC (dacă nu ești încă membru, te poți înscrie până pe 2 mai 2017 la geyc.ro/comunitate). Asigură-te că în cadrul aplicației tale, reiese explicit încadrarea în grupul țintă, altfel este posibil ca aplicația ta să fie respinsă automat.
Vor avea prioritate: candidații care propun bune practici din proiectele organizate de către GEYC sau în care GEYC a avut rolul de partener.

ATENȚIE: pentru acest proiect, ne așteptăm la o concurență de peste 10 candidați pe loc, ceea ce ne va face să nu putem accepta numeroase candidaturi valoroase. Te încurajăm să te înscrii doar dacă consideri că te încadrezi 100% în profilul căutat și dispui de timpul necesar pentru a prezenta acest lucru în formularul de candidatură.

Certificare: stagiul de voluntariat european este Certificat Youthpass, recunoscut la nivel european;


Olde Vechte, locația proiectului, este unul dintre cele mai ofertante
spații de desfășurare de activități de tineret la nivel european

Participarea la proiecte de mobilitate europeană ca reprezentant al GEYC se face în acord cu procedura de asigurare a vizibilității și de diseminare a rezultatelor proiectului.

Participanții selectați vor fi anunțați până pe 15 mai 2017.

Separat de acest apel, GEYC a lansat două invitații de tipul „By invitation only” către doi lucrători de tineret din Comunitatea GEYC cu experiență în lucrul cu tinerii la nivel local. Acest mecanism este una dintre formele de recunoaștere a rezultatelor în activitățile GEYC.



Contact: dacă ai întrebări specifice legate de acest proiect, scrie-ne prin formularul de contact, menționând că te referi la proiectul ”NL-92”.

Mult succes!