03 March 2017

BuzzCamp - A game of Professions pentru tineri si angajatori

Prima ediție BuzzCamp – Game of Professions din acest an vine ca o completare a perspectivelor din care putem privi piața muncii. În cadrul evenimentului BuzzCamp 17, îți vom oferi posibilitatea de a descoperi un joc ale cărui reguli trebuie să le cunoști sau să le schimbi, pentru a reuși să câștigi ce ți-ai propus la nivel profesional. Iar din proprie experiență, îți spunem că este vorba despre un joc la care nu ai nevoie de noroc. Așa că, în timp ce-ți antrenăm spiritul ludic pentru viața ta profesională, îți oferim și un preview al viitorului tău profesional. Noi punem la bătaie o triadă de premii – dezvoltare personală, orientare în carieră, oportunități de angajare – iar tu trebuie să te înscrii și să joci fair.

La BuzzCamp 17 ne vom juca în 8 orașe din țară, fiecare dintre acestea având la bază teme de discuții, conferințe, workshopuri, speakeri motivaționali și companii care vor să te ajute să descoperi Surprise Card-urile din viitoarea ta carieră. Și, de ce nu, Wild Card-urile din viitoarea lor echipă. Mai jos, poți regăsi temele conferințelor din București și din celelalte orașe din țară (Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova, Brașov, Sibiu, Constanța) și explicațiile aferente.

Let the games begin! Află mai multe aici: http://buzzcamp.ro/event/ 



București (14-15 martie)

Ziua 1 – 14 martie

Tema de dezvoltare personală*: Decissone

Decide unde te potrivești în complexul board game al vieții tale profesionale, Decissone! Se întâmplă să primești mai multe oferte de colaborare profesională, într-o formă sau alta, în același interval de timp. Ce ar trebui să iei în considerare pentru a alege o anumită companie? Salariul, beneficiile, posibilitățile de învățare și mediul de la birou sunt doar câteva dintre compensațiile care te pot ajuta să te hotărăști. Invitații de la BuzzCamp ne vor ajuta să raportăm aceste dorințe și nevoi pe care le avem în funcție de nivelul de experiență și de alți factori importanți, pentru a reuși să avansăm în jocul carierei prin deciziile pe care luăm.

Tema de orientare în carieră*: Carieropoly

Construiești, dobândești și câștigi cu ajutorul jocului Carieropoly! Cariera tinerilor poate porni doar construind experiență în muncă pe baza abilităților lor. Iar odată ce experiența începe să-și spună cuvântul la locul de muncă, urmează o altă mutare în viața personală –inovații pe care le poți aduce domeniului în care profesezi, creșterea remunerației și a beneficiilor. Reprezentanții companiilor de la BuzzCamp ne vor ajuta să trasăm acest drum către succes și ne vor învăța care sunt așii din mânecă pe care angajatorii îi iau în calcul la un interviu.

Ziua 2- 15 martie

Tema de dezvoltare personală*: Identicrabble

Identicrabble este un joc de cuvinte deghizat într-o conferință, care te învață cum să-ți găsești cuvintele potrivite pentru construirea brandului personal. Speakerii invitați la BuzzCamp ne vor destăinui mai multe din experiența lor și ne vor învăța cum să jucăm acest board game atunci când trecem de la brandul personal din CV, la cel din social media și la timpul petrecut la birou. Construirea brandului personal este imposibilă dacă nu folosești cuvintele cheie potrivite, așa că descoperă literele lipsă din prezentarea ta!

Tema de orientare în carieră*: Angajatan

Cucerește-ți angajatorul preferat cu Angajatan! De multe ori, prima interacțiune pe care o ai cu angajatorul preferat este cea mai importantă și te poate ajuta să dai un start carierei tale. La BuzzCamp, nu respectăm conturul tradițional trasat pentru interviuri, ci ne jucăm împreună cu reprezentanții companiilor prezente la eveniment, pentru a câștiga un loc rezervat în echipa lor sau pentru a afla câteva direcții care duc către o carieră de succes.

Celelalte orașe din țară (21 martie – 27 aprilie)

Tema de dezvoltare personală: Identicrabble
Tema de orientare în carieră: Carieropoly

*Pentru temele de orientare în carieră – speakerii de la companii;
*Pentru temele de dezvoltare personală – speakerii aduși de noi.

Află mai multe aici: http://buzzcamp.ro/event/