14 February 2017

Fă parte din cea de-a treia generație de Promotori pentru democrație europeană


Promotori pentru democrație europeană 2017

Ai între 18 şi 30 de ani? Eşti cetăţean al Uniunii Europene şi membru al unei asociaţii de tineret, studenţeşti sau al unui grup informal care desfăşoară acţiuni cu şi pentru tineri?
Biroul de Informare al Parlamentului European în România, alături de partenerii săi – Ministerul Tineretului şi Sportului, Asociaţia Pro Democraţia (APD) şi Group of the European Youth for Change (GEYC) - te invită să afli mai multe detalii despre proiectul "Promotori pentru democraţie europeană" şi să te înscrii la cea de-a treia sa ediţie, care se desfăşoară în perioada aprilie-noiembrie 2017. Acest proiect îşi propune să implice în fiecare an câte 30 de tineri în promovarea democraţiei şi a valorilor care îi unesc pe cetăţenii Uniunii Europene.

Ce îți oferă participarea la proiectul "Promotori pentru democraţie europeană"?

  • Posibilitatea de a te implica în viaţa civică europeană şi de a aduce o schimbare în comunitatea ta locală;
  • Posibilitatea de a participa la o serie de workshop-uri despre Uniunea Europeană, Parlamentul European şi valorile democratice europene;
  • Ocazia de a acumula experiență în cadrul unui proiect european dedicat tinerilor din România;
  • Ocazia de a cunoaşte alți tineri cu interese similare și de a dezvolta colaborări pe termen lung;
  • Posibilitatea de a dialoga cu reprezentanţii României în Parlamentul European pe teme de actualitate şi de interes pentru tine;
  • Posibilitatea de a vizita sediul central al Parlamentului European din Bruxelles.
În acord cu obiectivele programului „Support Moldova”, sunt invitați să se înscrie și cetățenii români din Republica Moldova.