24 April 2016

Vino de Ziua Europei la seminarul "#GoDigital"

9 Mai, Ziua Europei, va fi marcată de către GEYC și PRISMA European Network în colaborare cu Reprezentanța Comisiei Europene din România prin seminarul "#GoDigital" dedicat Agendei Digitale și a modului în care competențele din acest sector pot fi dobândite.
Ca răspuns la nevoia de cunoaștere și informare cu privire direcțiile propuse de Uniunea Europeană  prin Agenda Digitală, (strategia Uniunii Europene pe șapte ani privind sectorul digital) seminarul își propune să abordeze aspecte specifice precum: e-skills, trenduri și bune practici cu scopul de oferi o perspectivă de ansamblu acestui subiect și de a ilustra modul în care Agenda Digitală influențează viața cotidiană la nivel individual și nu numai. Mai mult decât atât, participanții vor avea ocazia de intra în contact cu invitata noastră specială, Doamna Daria CĂTĂLUI - Responsabil Comunicare și Siguranță ICT în Comisia Europeană. 
 

Daria este promotor al valorilor europene și susține implicarea tinerilor în procesul de decizie.
În prezent, în calitate de responsabil comunicare și siguranță ICT în Comisia Europeană, promovează implementarea Agendei Digitale.
În același timp, Daria Cătălui este un voluntar implicat.
Mai multe detalii aici: https://www.linkedin.com/in/dariacatalui
#eSkills #DigitalAgenda #Volunteering #YOUth



La finalul evenimentului, PRISMA European Network va prezenta participanților modalitatea de a se înscrie la internshipul New Media Ambassador, din cadrul rețelei, dedicat celor care doresc să dobândească noi cunoștințe și aptitudini în domenii precum: PR, management și noi tehnologii digitale într-un mediu de lucru intercultural, dinamic și colaborativ.

Despre New Media Ambassador. Este un program intensiv de trei luni ce are ca obiective orientate către participanți oferirea cadrului în care aceștia își pot dezvolta abilități noi în domenii precum PR, multimedia și management de proiect, iar ca obiective profesionale, dezvoltarea rețelei PRISMA European Network. După opt ediții de succes ce s-au desfășurat în cadrul GEYC Resources Center - o platformă ce are ca scop oferirea gratuită de instrumente digitale, educație și networking - lansăm o a noua ediție în cadrul PRISMA European Network. Mai multe detalii despre edițiile anterioare NMA se pot găsi aici.

Prezența în cadrul evenimentului va fi certificată de către PRISMA European Network sub egida GEYC – Group of the European Youth for Change.

Timeline:
  • 23 Aprilie – 5 Mai: Înscriere participanți (formular aici)
  • 5 Mai – 8 Mai: Confirmare înscrieri
  • 9 Mai: Desfășurarea evenimentului

Profilul participantului:
-16-35 ani
-motivație personală și profesională
-membrii Comunității GEYC vor avea prioritate în procesul de selecție (mai multe despre Comunitatea GEYC aici)

Agenda evenimentului:

Ora
Tematică
Speaker
11:30 – 12:00
Înregistrare participanți
12:00 – 12:15
Cadrul general
Cristina BĂLĂCEANU– Secretar General PRISMA European Network
12:15 – 13:15

E-skills și Agenda Digitală
Daria CĂTĂLUI – voluntar Ziua Europei (Responsabil Comunicare și Siguranță ICT în Comisia Europeană), alături de invitaţi de la Administraţia Guvernamentală, Academia Română, ECDL, SafeTech, ARIES, Institutul de diplomaţie publică
13:15 – 13:45
PRISMA European Network și programul New Media Ambassador
Cristina BĂLĂCEANU– Secretar General PRISMA European Network
Ana Maria LULEA – Responsabil Centru de Mobilități GEYC

Unde?
La sediul Reprezentanței Comisiei Europene din România, sala de conferințe Nicolae Titulescu (Strada Vasile Lascăr 31, 020492 Bucureşti - vezi hartă)

Înscrierile pentru acest eveniment se vor face completând formularul de aplicație de aici (în Română sau Engleză). Doar persoanele selectate vor avea ocazia de a participa. Evenimentul este gratuit și se va desfășura în limba Română.

Termen limită: 5 Mai 2016 | Aplică aici!

Pentru eventuale întrebări ne puteți contacta printr-un mesaj privat pe pagina noastră de Facebook, GEYC, sau prin formularul de contact de aici.