10 August 2015

Implicare: Fă-ți vocea auzită la Consiliul Național al Tinerilor din România (CNTR2015), București, 10-13 septembrie

În calitate de partener oficial al evenimentului, GEYC va lua parte la Consiliul Național al Tinerilor din România (CNTR 2015), eveniment ce se va desfășura la București între 10 și 13 septembrie 2015 (Rin Grand Hotel) cu participarea a peste 200 de tineri și lideri de tineret din întreaga țară.

Consiliul Național al Tinerilor din România - 2014 (ediția precedentă)
În perioada 10-13 septembrie 2015, va avea loc la București cea de a II-a ediţie a Consiliului Național al Tinerilor din România, eveniment organizat de Forumul Tinerilor din România, în parteneriat cu Ministerul Tineretului și Sportului. 

În primele două zile ale evenimentului cei peste 200 de participanți vor fi prezenți la o serie de paneluri de discuție pe cinci teme de actualitate.

Profesionalismul facilitatorilor își va da întâlnire cu spiritul creativ și critic al tinerilor pentru a realiza o analiză obiectivă dar, mai ales, pentru a propune soluții realiste și adecvate pentru soluționarea problemelor identificate pe fiecare palier. 

Subiectele abordate în cadrul panelurilor vor fi: 

1. Muncă şi antreprenoriat 
2. Participare şi voluntariat 
3. Sănătate, sport şi recreere 
4. Cultura şi educație 
5. Garanţia pentru TINEri şi incluziunea socială a grupurilor defavorizate 

După cele două zile dedicate dezbaterilor, concluziile din cadrul fiecărui panel vor fi prezentate și discutate în cadrul Conferinței Plenare din 12 septembrie 2015. 
Tinerii cu vârste între 14 și 35 de ani dornici să participe la acest eveniment se pot înscrie prin completarea formularului disponibil pe pagina oficială a Forumului Tinerilor din România în perioada 10-23 august 2015. Rezultatele selecţiei, vor fi făcute publice în data de 31 august 2015. 


Organizatorii asigură cazare şi masă pentru 100 de participanţi din provincie şi masă de prânz pentru 100 de participanţi din Bucureşti. Participarea la workshopurile şi conferinţele din cadrul evenimentului este gratuită şi se oferă certificate de participare tuturor tinerilor.

Totodată, GEYC va organiza și un side-event în cadrul întâlnirii. Detalii suplimentare vor fi disponibile în curând.

Informații suplimentare: Agenda | Înscrieri | Ateliere tematice | Side events | Parteneri