21 August 2015

Pasionat de business? Vino la Business Smart School, 13-19 septembrie 2015 la Cluj Napoca, România

În calitate de partener al evenimentului, GEYC te invită să te înscrii la Business Smart School, cel mai cool eveniment de business destinat tinerilor din România. Între 13 și 19 septembrie 2015 te așteptăm să trimiți formularul de înscriere. Evenimentul are loc la Cluj Napoca - Capitala Europeană a Tineretului în 2015 și este organizat de Organizația Studenților Economiști. Termen limită: 26 august 2015.

Business Smart School este o școală de vară desfășurată pe parcursul unei săptămâni, care oferă studenților oportunități de dezvoltare și de a descoperi ce înseamnă cu adevărat mediul de afaceri, atât din punct de vedere teoretic cât și dincolo de acest înțeles. 

Înscrieri până pe 26 august 2015. Înscrie-te acum!

Ce ne propunem? 
50 de participanți, studenți și liceeni, din toată țara (și români care studiază în afara României) vor fi inspirați în drumul lor către domeniul Managementului. Vom invita manageri care vă vor vorbi despre situațiile prin care au trecut, mai complicate, și pe ce și-au bazat deciziile, oameni care să ne dea energie și curaj pentru a ne dezvolta și pentru a investi în ceea ce ne doresc. La fel ca în fiecare an, va fi un concurs pe echipe, cu tot felul de situații pe care le vor prezenta în fața unui juriu și de aici vor fi multe surprize. 

Cine?
La proiect se pot înscrie elevii (în clasa a XII-a în anul școlar 2015-2016) și studenții până în 35 de ani.
Membrii din Comunitatea GEYC vor avea prioritate la selecție. Nu uita să menționezi în aplicație dacă ești membru al comunității (înscrierea în comunitate se face rapid, aici). 

Înscrieri până pe 26 august 2015. Înscrie-te acum!

Când? 
Pe data de 13 septembrie, te așteptăm să sosești, iar între 14-18 septembrie vom desfășura activitățile de training și pregătire, urmând ca pe 19 să ne luăm la revedere (căci suntem siguri că ne vom mai vedea). Programul provizoriu este prezent aici: Program BSS 

Unde? 
În capitala europeană a tineretului în anul 2015, Cluj-Napoca, România. 
Cluj Napoca, vedere din dealul Cetățuie (Sursa: Gabriel BREZOIU)

Costuri? 
Taxa de participare este de 100 RON, care vor trebui transferați cu o săptămână înainte de începerea evenimentului. Din această taxă vor fi asigurate următoarele: 
  • cazare (Economica 1, cămin cu condiții excelente, 3 persoane în cameră, baie proprie, la 2 minute de locul unde vom avea o mare parte din activități); 
  • coffee break, prânz și cină; 
  • toate materialele de care vei avea nevoie; 
  • cursuri și traininguri de calitate;
  • activități interactive și de teambuilding; 
  • excursie surpriză; - posibilitatea de a cunoaște Clujul;
  • posibilitatea de a cunoaște 50 de participanți din toată țara; 
  • distracție;
Felicităm inițiativa Organizației Studenților Economiști (OSE Cluj) și le urăm mult succes!