23 March 2015

Cursurile SMARTER Academy s-au încheiat cu succes. Urmează scrierea proiectelor finale și evaluarea participanților


Duminică, 22 martie, s-au desfășurat ultimele cursuri din cadrul SMARTER Academy - proiect organizat de GEYC, în parteneriat cu BRD - Groupe Société Générale. În următoarele două săptămâni, participanții vor lucra în echipă și vor pregăti proiectele pentru evaluarea finală.

Timp de două săptămâni, participanții modulelor PR & Communication Academy și Project Management Academy au beneficiat de sesiuni de training intensive și interactive. După ce au dobândit cunoștințe avansate de management de proiect și comunicare, următorul pas este să le pună în practică. Astfel, spre deosebire de un curs obișnuit, tinerii au ocazia să înțeleagă la ce pot folosi aceste cunoștințe și să le pună în aplicare sub îndrumarea unui specialist în domeniu.


Totodată, participanții își vor dezvolta abilitățile de lucru în echipă și de coordonare a unei echipe, aceștia având la dispoziție două săptămâni să realizeze proiectele finale pentru evaluare, demonstrând faptul că managementul de proiect și comunicarea nu le mai sunt două subiecte străine. Despre ce proiecte este vorba? Participanții modulului PR & Communication Academy vor elabora planul unei campanii de comunicare, iar cei ai modulului Project Management Academy vor redacta o propunere de proiect pentru o nevoie identificată la nivelul comunității/unei organizații. În pregătirea acestor proiecte, echipele vor primi consiliere permanentă din partea trainerului nostru specializat.


Sâmbătă, 4 aprilie, va avea loc evaluarea finală a cursanților, formată dintr-un examen scris și din prezentarea proiectelor în fața unui juriu și a celorlalți participanți. Comisia de evaluare a proiectelor va fi formată din 3-5 specialiști din mediul ONG și din mediul privat. La finalizarea modulelor de formare, tinerii vor primi un certificat de absolvire, iar participantul cu cele mai bune rezultate va fi premiat cu un program de internship in cadrul BRD. Însă experiența SMARTER Academy nu se încheie aici! Echipele doritoare mai au șansa de a implementa proiectele în cadrul GEYC.



Le urăm spor și succes tuturor participanților proiectului SMARTER Academy!

Poze de la cursurile SMARTER Academy sunt disponibile în albumul de mai jos:

Momente imortalizate in cadrul proiectului #SMARTERAcademy - modulul de Management de proiect si modulul de Comunicare si PR.
Posted by GEYC on Monday, March 23, 2015