17 December 2013

Campania SMYLE: „Cum îţi pregăteşti un interviu pe SKYPE?"



SMYLE la Colegiul Economic ,,Virgil Madgearu” Galaţi! De data aceasta, sub îndrumarea doamnei profesoare Patriche Corina Minerva elevii au participat la un eveniment marca GEYC, seminarul „Cum îţi pregăteşti un interviu pe SKYPE?".

Colegiul Economic ,,Virgil Madgearu" Galaţi
prof. Patriche Corina Minerva
Pe 22 noiembrie 2013, la Colegiul Economic ,,Virgil Madgearu” Galaţi, elevii clasei a X-a E împreună cu profesorul diriginte, Patriche Corina Minerva, au desfăşurat în cadrul Campaniei SMYLE derulată în cadrul proiectului cu același nume organizat de GEYC cu sprijinul financiar al Comisiei Europene prin programul „Tineret în acțiune”, seminarul "Cum îţi pregăteşti un interviu pe Skype?".
Cei 30 de elevi participanţi au înţeles importanţa, în societatea cunoaşterii căreia îi suntem contemporani, a pregătirii lor pentru provocări noi, inclusiv aceleia de a susţine un interviu on- line. Deloc stăini de instrumentul de comunicare în mediul virtual ,SKYPE, elevii au simulat în condiţiile cunoscute de interviu, o probă de triere a candidaţilor. 
Ne bucurăm sa constatăm că la finele seminarului, elevii au adăugat încă o competenţă digitală esenţială în găsirea unui loc de muncă şi în orientarea profesională .

Pentru mai multe fotografii ale evenimentelor, puteți accesa pagina Facebooc GEYC.