22 November 2013

Seminar şi campanie „Calculatorul pornit, şomajul oprit" şi „Calculatorul îţi asigură viitorul"

Alte două evenimente marca SMYLE organizate la Colegiul Economic „Virgil Madgearu" din Galaţi! Elevii au participat la seminarul „Calculatorul îţi asigură viitorul" şi pe urmă la campania „Calculatorul pornit, şomajul oprit".

Colegiul Economic Virgil Magdearu, Galaţi
coordonatori prof. Luchian Adeline şi prof. Tănase Camelia
Elevii claselor 12 E, 12B, 9E de la Colegiul Economic "Virgil Madgearu", împreună cu profesorii coordonatori prof. Luchian Adeline şi prof. Tănase Camelia au organizat în data de 23 octombrie 2013, un seminar cu tema „Calculatorul îţi asigură viitorul". Pornind de la prezentările realizate de Marian Chiric (12 E) şi Huzum Anca Geanina (12B), elevii au discutat pe tema importanţei calculatorului pentru viaţa de zi cu zi, dar mai ales pentru viitorul lor. 
Din exemplele prezentate de elevii claselor a 12-a, cei mici din clasa a9-a, au inţeles care sunt avantajele utilizării calculatorului în căutarea informaţiilor pentru realizarea temelor, portofoliilor la diferite discipline, în aflarea noutăţilor din diferite domenii de activitate. De asemenea, au fost consultate şi o parte din resursele existente pe site-ul www.geyc.ro, elevii înţelegând mai bine cât de util este calculatorul şi cum poate acesta să îi ajute în a-şi asigura un loc de muncă mai bun, un viitor mai bun.
A doua activitate derulată, în data de 8 noiembrie, cu tema „Calculatorul pornit, şomajul oprit" s-a desfăşurat în zona apropiată colegiului, în piaţa din Micro 19, unde elevii au împărţit trecătorilor pliante cu informaţii despre importanţa calculatorului în viaţa noastră, dar mai ales în găsirea unui loc de muncă.

Pentru mai multe fotografii, accesaţi site-ul colegiului şi pagina de facebook GEYC