28 June 2019

Apel participanți: [BG-300] ReConnecting through Outdoor Activities, 09.07.2019-17.07.2019, Varna, Bulgaria

GEYC selectează 6 participanți și 2 lideri de grup pentru proiectul ReConnecting through Outdoor Activities ce va avea loc în stațiunea Nisipurile de Aur, Bulgaria (regiunea Varna), fiind găzduit de către partenerii de la organizația Champions Factory. Proiectul abordează tema vieții sănătoase, activitățile în aer liber și utilizarea sportului ca instrument de incluziune socială.



Grup țintă:
- tineri români de 18-30 de ani, prioritate având cei aflați la prima experiență de mobilitate #MyFirstTimeEPlus;
- pentru rolul de lider de grup, nu există limită superioară de vârstă, prioritate având cei din Comunitatea EFYL;

Obiective:
- să motiveze participanții să trăiască mai sănătoși și să aibă un mod de viață mai activ;
- să ofere oportunități pentru tineri să călătorească în străinătate și să întâlnească oameni din alte țări
- promovarea sportului ca instrument de incluziune socială - tradiții, experiențe, obiceiuri, explorarea naturii prin activități în aer liber.

Apeluri deschise:
[BG-300] ReConnecting through Outdoor Activities, 09.07.2019-17.07.2019, Varna, Bulgaria




Termen limită:
[BG-300] ReConnecting through Outdoor Activities, 09.07.2019-17.07.2019, Varna, Bulgaria
Aplicațiile sunt validate în ordinea sosirii lor, pe principiul „primul venit, primul servit” în funcție de relevanța aplicației și încadrarea în grupul țintă, dar nu mai târziu de 1 iulie 2019 inclusiv.
Fiind un proiect care începe în mai puțin de 2 săptămâni, apelul se derulează rapid așa că vă rugăm să vă verificați permanent adresa de e-mail în următoarele zile, inclusiv dosarele de Bulk/Spam.

Aspecte practice:
Pentru participanții români, organizatorii vor pune la dispoziție un transfer privat din/către București. Cheltuielile de transport la București se decontează și ele conform regulilor programului Erasmus+.

Vizibilitate:
Se realizează conform politicii GEYC de asigurare a vizibilității: geyc.ro/visibility. După întoarcerea în țară participanții vor împărtăși experiența lor.