26 October 2018

Forumul democrației europene dă un suflu nou participării tinerilor

RO: Pe 26 octombrie 2018 la București a avut loc Forumul Democrației Europene organizat ca activitate de final a proiectului „Promotori pentru democrație europeană” 2018 coordonat de către Biroul de Informare al Parlamentului European în România alături de GEYC, Asociația Pro Democrația și Ministerul Tineretului și Sportului (România).

EN: On 26th of October 2018 in Bucharest, it took place the Forum of European Democracy organized as a closure for "Promoters for European Democracy" 2018 project coordinated by the European Parliament Information Office in Romania together with GEYC, Pro Democratia Association and the Ministry of Youth and Sports (Romania).

La eveniment au luat parte peste 100 de tineri interesați de viitorul Uniunii Europene și au avut ocazia de a intra în dialog cu eurodeputați și cu generația actuală de Promotori pentru democrație europeană.

În cadrul evenimentului a fost prezentată platforma DeDataAstaVotez prin care se promovează rolul activ al tinerilor la viitoarele alegeri pentru Parlamentul European. Înscrie-te și tu și află mai multe!


Transmisiunea live a evenimentului:


 Află mai multe pe pagina de eveniment