15 July 2018

Căutăm voluntari pentru un EVS short term în Blagoevgrad, Bulgaria, „Volunteering 4 Strategic development”

GEYC caută voluntari pentru proiectul  EVS „Volunteering 4 Strategic development” ce va avea loc în Blagoevgrad, Bulgaria, între 01.09.2018-29.10.2018.


Despre proiect:
Ca răspuns la nevoile tinerilor, echipa organizației Alternativi International a dezvoltat un centru alternativ pentru tineret, cultural și educațional, pentru a reprezenta o platformă în care tinerii își pot exprima ideile, pentru a oferi activități culturale și sociale, acces la consiliere și informații de calitate pentru tineret, un loc de sport, cultură, dans, muzică, artizanat și o bibliotecă de tineret, dar și de a dezvolta o cultură a voluntariatului. Rolul voluntarilor EVS va fi de a sprijini activitățile Centrului și de a contribui la organizarea evenimentelor sociale, culturale și educaționale și încurajarea interesului față de voluntariat: 
  • Crearea unui model eficient și durabil pentru angajarea tinerilor în diferite activități și oferirea de informații variate.
  • Schimbarea modelului cultural - implicarea mai multor tineri în activități extra-curriculare utile, promovarea lecturii, activismul civic și voluntariatul.
  • Facilitarea accesului tinerilor la activități alternative pentru organizarea timpului liber.

Înscrie-te acum!


Aplicație: se va transmite un CV și o scrisoare de motivație la adresa evs@alternativibg.org (CC: mobility@geyc.ro), subiect: [Short term EVS] -Bulgaria.

Durata proiectului: 1 septembrie - 29 octombrie 2018;

Organizația gazdă: Alternativi International

Organizația de trimitere: GEYC

Costuri acoperite: conform regulilor Erasmus+, vor fi acoperite cheltuielile de cazare, masă, bani de buzunar, cursuri de limbă străină, transport internațional, mentorat, training, asigurare medicală etc.



Cursuri de formare disponibile:
  • pre-departure training: asigurat de către GEYC înainte de plecarea în mobilitate;
  • întâlnirea anuală EVS: organizată de Agenția Națională din România (eveniment rezidențial cu toate cheltuielile acoperite).

Certificare: stagiul de voluntariat european este Certificat Youthpass, recunoscut la nivel european.

Termen limită aplicații: 1 august.