07 June 2018

#GEYC8 - Meet the team - Georgiana Nuțu, Vicepreședinte

#GEYC8 - Meet the team” este oportunitatea perfectă atât pentru membrii Comunității GEYC, cât și pentru partenerii noștri, să cunoască mai multe detalii despre #GEYCuleții care fac parte din echipa internă. Inițiativa nu vine întâmplător în această perioadă, în 2018 fiind aniversarea de 8 ani a GEYC.

#GEYCulețul din intern pe care vi-l prezentăm astăzi este Georgiana, vicepreședinte GEYC în mandatul 2017-2018.

Cum la GEYC avem multe pasiuni comune, nu e de mirare că Georgiana s-a integrat atât de bine în echipa noastră, din moment ce iubește să călătorească, e interesată de limbi străine și caută mereu o nouă aventură. Cu o dorință constantă de a se îmbunătăți, nu ezită să meargă în necunoscut. Așa și-a luat inima în dinți și a plecat prin programul Erasmus pentru a studia în străinătate, iar pentru că experiența a schimbat-o complet, a prins gustul provocării și a hotârât să mai trăiască, o dată, o experiență asemănătoare, înrolându-se pentru un nou semestru în străinătate. Așa că dacă aveți întrebări despre acest subiect, Georgiana este o oază de informații.

Îi plac răsăriturile și apusurile, cărțile bune și discuțiile pe teme culturale. Dacă v-am făcut curioși, urmăriți-o în cele ce urmează când vă explică ce face în GEYC și cum va arăta GEYC, pentru ea, în următorii 5 ani.




Ești curios cine mai face parte din echipa noastră? Intră aici și cunoaște-ne. Urmărește-ne site-ul și pagina de facebook pentru următoarele interviuri și vezi aici interviurile trecute.