04 June 2018

#GEYC8 - Meet the team - Diana-Adela Ioniță, Project Manager

„#GEYC8 - Meet the team” este oportunitatea perfectă atât pentru membrii Comunității GEYC, cât și pentru partenerii noștri, să cunoască mai multe detalii despre #GEYCuleții care fac parte din echipa internă. Inițiativa nu vine întâmplător în această perioadă, în 2018 fiind aniversarea de 8 ani a GEYC.

Continuăm prezentarea echipei noastre cu Diana, care este Project Manager pentru GEYC.

Muncitoare, creativă și dornică de a livra cel mai bun rezultat în toate activitățile la care ia parte, Diana a contribuit, timp de 5 ani, la lucrurile extraordinare pe care le-am realizat. Cum una dintre cele mai dragi pasiuni ale ei sunt călătoriile, și-a îmbunătățit, intrând în contact cu o mulțime de culturi și mentalități diferite, competențele de comunicare interculturală și nivelul de utilizare a limbilor străine. Nu e de mirare, astfel, că deține atestate de limbă pentru franceză, portugheză, spaniolă și engleză sau că a activează ca specialist și trainer în comunicare de mai bine de 7 ani.

Diana a fost implicată în o mulțime de inițiative GEYC, de exemplu EFYL, Turn ONline, euroIMPACTplus, Balkan without hate, EQUALIS, SMARTER Academy, EDYS 2016, New Media Ambasadors

Dacă vrei să aflii mai multe despre ea, urmărește videoclipul de mai jos sau mergi aici.


Ești curios cine mai face parte din echipa noastră? Intră aici și cunoaște-ne. Urmărește-ne site-ul și pagina de facebook pentru următoarele interviuri și vezi aici interviurile trecute.